Tóth Gabi szórakoztatja majd a közönséget a Maratonman-futósorozat első állomásán, amelyet április 14-én rendeznek meg Balatonfüreden. A sporteseményt számos színes program kíséri, a központi helyszín a Vitorlás tér lesz, ott áll majd színpadra a 2005-ös év női hangja is, aki jelenleg a Szombat esti lázban táncol Markó Róbert oldalán. 

Tóth Gabi maga is kötődik a Balatonhoz, hiszen a közeli Tapolcán nőtt fel. Nevét 2005-ben ismerhette meg a nagyközönség, amikor nővére után egy évvel ő is sikeresen szerepelt a Megasztárban, második helyezett lett, és ő lett az év női hangja. A Maratonman futóverseny első állomásának záróakkordjaként koncertet ad a fiatal énekesnő a balatonfüredi Vitorlás téren. A szervezők azt szeretnék, ha a versenyzők és a kísérők is nagyon jól éreznék magukat április 14-én, az esti koncertre azonban nemcsak őket várják, hanem minden érdeklődőt, aki szeretne egy nagyot bulizni a festői szépségű üdülővárosban.

Az énekesnőtől a futás sem áll távol, régebben rendszeresen futócipőt húzott, de ma már a tánc az élete. „2009-ben futóversenyen is indultam. A Maratomant gyönyörű helyen rendezik, mindenkinek csak ajánlani tudom, álljon rajthoz, akinek a felkészültsége ezt megengedni. Aki viszont nincs olyan fizikális állapotban, az szurkolhat, na és persze este bulizhat egy nagyot velünk” – mondta Tóth Gabi.

A prémium kategóriás futóversenyen a szervezők kiváló minőségű frissítőkről is gondoskodnak, így segítve a versenyzőket abban, hogy valóban a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból. De nem csupán a minőséggel, a mennyiséggel sem lesz probléma, hiszen a  nevezési díjak  a futók komplett frissítését tartalmazzák! Aki futott már versenyen, az tudja igazán értékelni, hogy itt a versenyzők minden olyan kiegészítőt megtalálnak majd a frissítő asztalokon, amelyek segítik a célba érkezést (például energiaszelet, gél, magnézium, izotóniás ital és műzliszelet). A célban pedig egyedi érem, oklevél és Saucony technikai póló várja a beérkezőket.

A Maratonman-sorozat második állomása a II. Balatonman Triatlon Fesztivál lesz, azt is Balatonfüreden tartják, június 15-én. A triatlon fesztivál egyik betétprogramjaként különleges élménynek ígérkezik az esti fáklyás futás, ahol kivilágított pályán futnak majd a versenyzők.

További részletek a www.maratonman.hu internetes oldalon találhatók.