Négy csapat jutott a socca Bajnokok Ligája jövő évi hazai selejtező körébe Kartalon. A tornát végül a Nuno Barátiköre elnevezésű csapat nyerte meg. Az eseményen az újságírók és a színészek is pályára léptek. A socca a labdarúgásnak az egyik legdinamikusabban fejlődő kispályás változata. 5+1-es felállásban játsszák.

 Az ország egyik legsikeresebb és legszínvonalasabb kispályás labdarúgó tornáját bonyolították le Kartalon, ahol 23 magyar csapat indult, emellett többek között pályára lépett a horvát nemzeti bajnok Sunprotect Sisak is. Az V. Id. Száraz Zoltán Emléktorna 1.6 millió forintos összdíjazású volt, ahol a végső győzelmet a Nuno Barátiköre együttes szerezte meg, megelőzve a Maxim O - Ziccer Sport Pubot, a Vasutas Club Sörözőt és a Royal Store-t. Ez a négy csapat kvalifikálta magát a jövő évi hazai BL-selejtező körbe. A torna legjobb játékosa Huszty Dániel, a legjobb kapusa Sándor Bence, míg a gólkirálya Sóron Tibor lett.

A kétnapos eseményen megmérkőzött egymással a színész- és az újságíró-válogatott, az összecsapást a művészek nyerték 2-1-re.