Egy kétszeres olimpiai bajnokkal folytatódik az „Amiről még nem meséltem” sorozat a Pesti Magyar Színházban. Zalán János (színművész, számos világsztár magyar hangja, a Pesti Magyar Színház igazgatója) és dr. Elbert Gábor (a Pécsi Tudományegyetem tanára, sportvezető, tréner, korábbi sport-szakállamtitkár) vendége ezúttal Dr. Magyar Zoltán lesz november 28-án 18:30 órától.

 

Magyar Zoltán a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett, kétszeres olimpiai bajnok magyar tornász, sportvezető, állatorvos. A Magyar Torna Szövetség elnöke és a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke. 1972 és 1980 között oszlopos tagja volt a magyar válogatottnak. Elsősorban lólengésben emelkedett ki, a magyar férfi tornasport kiemelkedően eredményes képviselője. Edzőjével, Vígh Lászlóval számos új technikai elemet dolgozott ki, nevéhez fűződik az Orsó, a Szökkenő vándor és a Magyar vándor első bemutatása.

Az „Amiről még nem meséltem” sorozatban Magyar Zoltán lesz a 10. vendég. Korábban dr. Hegedűs Csaba, Kammerer Zoltán, Igaly Diána, Szuper Levente, Jakabfi Zsanett, Imre Géza, Törökgyörgy Melinda, Vajda Attila és Balzsay Károly volt a sportos beszélgetős est vendége. Fotó: neparazz.hu