Amiről még nem meséltem…

Martinek János volt az „Amiről még nem meséltem” sorozat vendége a Pesti Magyar Színházban. Az olimpiai bajnok öttusázó a sportágról és a sikereiről beszélt a színházban.

 

Martinek Jánossal dr. Elbert Gábor (a Pécsi Tudományegyetem tanára, sportvezető, tréner, korábbi sport-szakállamtitkár) beszélgetett.

Kiderült, hogy ki az a fiatal tehetség, aki Martinekhez hasonló sikereket érhet el az öttusázóknál. A kétszeres olimpiai bajnok elmondta, természetesen nem akar különösebb terhet tenni Szép Balázs vállára, de belátható időn belül a fiatal tehetség a világ legjobbjai közé kerülhet. Martinek János legemlékezetesebb győzelme az 1987-es világbajnoki csapatarany megszerzése volt, amikor az első szám után a legutolsó helyen állt a magyar együttes, és a végére odaértek a dobogó tetejére.

Az „Amiről még nem meséltem” sorozatban volt Martinek János volt a 13. vendég. Korábban Gergely István, Sors Tamás, dr. Magyar Zoltán, dr. Hegedűs Csaba, Kammerer Zoltán, Igaly Diána, Szuper Levente, Jakabfi Zsanett, Imre Géza, Törökgyörgy Melinda, Vajda Attila és Balzsay Károly volt a sportos beszélgetős est vendége.

Ebben a színházi évadban ez volt az utolsó beszélgetős est a Pesti Magyar Színház színpadán, a sorozat szeptemberben folytatódik.