Sokak számára ismerős lehet az érzés, amikor rátalál a felismerés, hogy egy-egy szituációt korábban is átélt, mintha az már megtörtént volna. Az élményt a DEJA VU szó jellemzi a leginkább, ami azonban új plusz értelmet nyer Szegeden, a Deja Vu Fesztiválon!

A Fesztivál szervezői hisznek benne, hogy mindenkinek vannak múltbéli jó pillanatai, emlékei, amiket szívesen újraidézne, átélne, vagy egyszerűen csak nosztalgiázna. Ennek nyomán született meg a rendezvény ötlete: kell egy esemény, ami teret ad ezeknek az élmények újraéléséhez.

Természetesen nem a múltba fordulás a cél, hanem a régi emlékek megelevenítése és egyben új élmények megszerzése. Vidám hangulat és önfeledt szórakozás a jelenben, a múlt idézés és nosztalgia tükrében.

A június 4-én startoló Deja Vu Fesztivál garantálja a fergeteges nyárindítást. A feledhetetlen élményeket a ’80-as, ’90-es évek zenei világának legikonikusabb nemzetközi és hazai előadói biztosítják. A Fesztivál helyszíne 2015-ben is Szegeden, a Dorozsmai úton található Postás Sporttelep, amely 4 napon át a retro világába kalauzolja el a látogatókat.