Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Megvan a második kieső a Szombat esti lázban

Dundika és Mészáros Máté számára a 2. forduló volt a végállomás a Szombat esti lázban. A páros angol keringőzött, a zsűri és a nézők összesített szavazatai alapján azonban most ők fejezték be a táncos műsorban való szereplést. A keringő mellett a jive volt a másik tánc, amit láthattak az RTL II-es csatorna nézői.

Varga Izabelláé és Cseh-Szakál Tiboré volt a nyitótánc. Az első fordulóban egy lehengerlő szambával kezdtek. A Szombat esti láz előtt azt írtam, hogy „Kíváncsian várjuk a Barátok közt Nórájának, Varga Izabellának a táncos megnyilvánulásait is. Véleményünk szerint ő a parkettre termett, csak eddig ezt nem mutatta meg az országnak” – ez a jóslás minden adásban beigazolódni látszik.

-bányász-

Fotó: Fiala Gábor

Bővebb infók a Szombat esti láz blogon olvashatók..

0 Tovább

Világjátékok 2013 – Calira koncentrálva

Jól halad a két egyéni versenyszámban induló uszonyos úszó felkészülése az idei Világjátékokra. Székely Lilla és Kanyó Dénes is jól több érmet szerzett az egri Világkupán.

„Július végére kell 100 %-os állapotba kerülnöm. Az egri Vk-n nem csak az érmeknek örültem, hanem az időeredményeknek is. Volt szerencsém 2005-ben és 2009-ben is képviselni Magyarországot a Világjátékokon. Most a harmadik nem olimpiai seregszemlére készülök” – mondta Székely Lilla.

Kanyó Dénes többet alszik, és pörgősebb edzéseket végez. „Felemeltem az alvásadagomat és nagyobb intenzitású edzésekkel készülök Calira. Ez azt jelenti, hogy versenytempó fölötti iramot diktálok ilyenkor magamnak. Egy cél lebeg a szemem előtt: Kolumbiában jó szájízzel hagyjam el a medencét” – vázolta az áhított jövőt Kanyó.

Ebben a sportágban Székely Lillán és Kanyó Dénesen kívül a női 4X100 méteres váltó kvalifikálta magát a Világjátékokra, amelyet július 25. és augusztus 4. között rendeznek meg Caliban.

0 Tovább

Debrecenbe mennek a Bátor Táborosok

Magyarország legnagyobb jótékonysági futóközössége egy napra Debrecenbe költözik! Március 16-án, szombaton 11 órától a Debreceni Sportcentrum és Sportiskolában Bátor Táboros futóedzés és közös játékok lesznek. Az eseményen bárki részt vehet, aki szabad levegőre, mozgásra, tavaszi hangulatra, jó társaságra vágyik!

A programból:

- Közös játékok – a Bátor Táborban honos játékok

- Futóedzés – Szilágyi László edző (Nike Futóklub) vezetésével

- „Családi kör” – családi futás lufival, lufiért

 A Bátor Táboros futók évről évre a versenyeken a súlyos beteg gyermekeknek és családjaiknak gyógyító, megerősítő élményterápiára gyűjtenek.

Bővebb információk: http://www.facebook.com/events/264636393671093/

0 Tovább

Ingyenes Tóth Gabi koncerttel zárul a maratoni futás

Tóth Gabi szórakoztatja majd a közönséget a Maratonman-futósorozat első állomásán, amelyet április 14-én rendeznek meg Balatonfüreden. A sporteseményt számos színes program kíséri, a központi helyszín a Vitorlás tér lesz, ott áll majd színpadra a 2005-ös év női hangja is, aki jelenleg a Szombat esti lázban táncol Markó Róbert oldalán. 

Tóth Gabi maga is kötődik a Balatonhoz, hiszen a közeli Tapolcán nőtt fel. Nevét 2005-ben ismerhette meg a nagyközönség, amikor nővére után egy évvel ő is sikeresen szerepelt a Megasztárban, második helyezett lett, és ő lett az év női hangja. A Maratonman futóverseny első állomásának záróakkordjaként koncertet ad a fiatal énekesnő a balatonfüredi Vitorlás téren. A szervezők azt szeretnék, ha a versenyzők és a kísérők is nagyon jól éreznék magukat április 14-én, az esti koncertre azonban nemcsak őket várják, hanem minden érdeklődőt, aki szeretne egy nagyot bulizni a festői szépségű üdülővárosban.

Az énekesnőtől a futás sem áll távol, régebben rendszeresen futócipőt húzott, de ma már a tánc az élete. „2009-ben futóversenyen is indultam. A Maratomant gyönyörű helyen rendezik, mindenkinek csak ajánlani tudom, álljon rajthoz, akinek a felkészültsége ezt megengedni. Aki viszont nincs olyan fizikális állapotban, az szurkolhat, na és persze este bulizhat egy nagyot velünk” – mondta Tóth Gabi.

A prémium kategóriás futóversenyen a szervezők kiváló minőségű frissítőkről is gondoskodnak, így segítve a versenyzőket abban, hogy valóban a lehető legtöbbet hozhassák ki magukból. De nem csupán a minőséggel, a mennyiséggel sem lesz probléma, hiszen a  nevezési díjak  a futók komplett frissítését tartalmazzák! Aki futott már versenyen, az tudja igazán értékelni, hogy itt a versenyzők minden olyan kiegészítőt megtalálnak majd a frissítő asztalokon, amelyek segítik a célba érkezést (például energiaszelet, gél, magnézium, izotóniás ital és műzliszelet). A célban pedig egyedi érem, oklevél és Saucony technikai póló várja a beérkezőket.

A Maratonman-sorozat második állomása a II. Balatonman Triatlon Fesztivál lesz, azt is Balatonfüreden tartják, június 15-én. A triatlon fesztivál egyik betétprogramjaként különleges élménynek ígérkezik az esti fáklyás futás, ahol kivilágított pályán futnak majd a versenyzők.

További részletek a www.maratonman.hu internetes oldalon találhatók.

0 Tovább

Legyőztük a sógorokat

A nők és a férfiak is legyőzték az osztrákokat. A Zalaegerszegen megrendezett felkészülési válogatott találkozón mindkét nemzeti csapatunk 6-2-re győzött.

A májusi csapat-világbajnokságra való felkészülés kiemelkedő állomása volt a zalai összecsapás, amelyen a férfiaknál két újoncot is avattak. Először volt magyar válogatott Fehér Zoltán Flavius (Zalaegerszegi TK) és Rudolf Balázs (Répcelaki SE).

A férfiaknak ez volt az utolsó hivatalos válogatott mérkőzés a zalaegerszegi vb előtt, a hölgyek május 5-én még egy meccset játszanak Szerbia ellen.

Felkészülési válogatott mérkőzések, Zalaegerszeg

Férfiak

Magyarország - Ausztria férfiak 6-2 (3640-3448)

Nők

Magyarország - Ausztria 6-2 (3304-3027)

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum