Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elkészült az EFOTT himnusza

Különleges zenei csemege és vízparti hangulat – elkészült az EFOTT himnusza, amely a Margaret Island, Felcser Máté (Punnany Massif) és JumoDaddy (Irie Maffia, Kelemen Kabátban) közreműködésével született. A zenészek fesztiválélményei ihlette dal a rendezvény sajtótájékoztatóján debütált, ahol egyéb extra produkciókról is lehullott a lepel.

Népies motívumok elektromos köntösben, akusztikus gitár és rapbetét jellemzi a vízparton csillezős, fesztivál emlékeket idéző dalt. A Feszt szerelem alapjait a Margaret Island alkotta meg, amelyhez Lábas Viki énekesnő EFOTT-os élményei is nagyban hozzájárultak. Az alkotók a szabadság érzésének megjelenítésére törekedtek – ez volt Felcser Máté célja is, amikor megalkotta a szöveget.

− Az EFOTT számomra az izmos szabadságról szól, ahol különböző karakterek találkoznak, engedik el magukat, hiszen a fesztivál egész hangulatának van egy sajátos világa, ami magába zár.  Szövegében és dallamában is ezt kívántuk visszaadni, megjelenítve egy könnyed nyári szerelemet, egy fesztiválos fellángolást – mondja a Punnany Massif frontembere, aki a „Csak szabadon” szlogenről a „vétkezzünk büntetlenül” életérzésre asszociál.

JumoDaddy felelt a dal zene alapjaiért, amiben elektronikus és akusztikus betétek egymást kiegészítve jelennek meg.

− Először még teológiát hallgató egyetemistaként az EFOTT civil szervezetei között voltam jelen, és bár a minőségem változott, a rendezvény azóta is az életem része. Nagyon emberi fesztiválnak tartom − kezdte EFOTT-emlékeit Gáspár. – A Feszt szerelem egy nagyon modern, fiatalos dallamvilágot formál, egy igazi nyári dal, ami előrevetíti 2016 zenei divatirányzatát. 

Az EFOTT-himnusz annyira friss, hogy mostantól játszák a hazai rádiók, élőben pedig július 12-17. között a Velencei-tó partján csendül majd fel. Az idei fesztiválra egyébként több zenekar is extra produkcióval készül: a Mary PopKids a Z-Drums ütősegyüttessel egészül majd ki, a Pannonia Allstars Ska Orchestra (PASO) filmzenékkel lép majd színpadra, míg a 30Y egy különleges performansszal készül, amelyben fiatal festőművészek bevonásával jelenítik meg az extázist.

EFOTT – csak szabadon…

 

0 Tovább

EFOTT 2014: Bekeményít az EFOTT!

A zenei sokszínűség jellemzi az idei EFOTT Fesztivált is. Éppen ezért a legnépszerűbb hip-hop, rock és pop előadók mellett Miskolctapolcán is bőven lesz zúzás. A hazai metál élet egyik legjelentősebb zenekarának, a huszonnyolc éves Ossian-nak frontembere már izgatottan várja, hogy újra színpadra léphessen a vándorló fesztiválon.

“Külön öröm számunkra az idei helyszín, hiszen Miskolc azon városok egyike, akik már 1987-ben, lemez nélküli zenekarként, egyetlen,  házilag terjesztett demo felvétel alapján is ugyanolyan lelkesedéssel és szeretettel fogadott, mint azóta is mindig…” – árulta el Paksi Endre. - “Annyiban más a fesztiválok hangulata, mint saját koncertjeinkké, hogy itt az igazán elkötelezett rajongók mellett mindig van egy olyan réteg is, aki inkább csak érdeklődik a zenénk iránt, úgyhogy mindent megteszünk ilyenkor, hogy őket is meggyőzzük.” – tette hozzá mosolyogva a metálzene egyik nagyágyúja.

A keményebb hangzásról a fiatalabb korosztály is gondoskodik. Az idén tizedik születésnapját ünneplő Road zenekar 2014-ben először látogat Miskolcra, hogy a korábbiakhoz hasonlóan zúzós hangulatot teremtsen.

„Idén tíz évesek vagyunk, így az egész évet ennek szenteljük, a nyári fesztiválokat is beleértve. Utoljára tavaly decemberben léptünk fel Miskolcon, nagyon vágyunk már vissza, hiszen mindig pörgősek ott a koncertjeink. Jó néhány éve állandó szereplői vagyunk az EFOTT-nak. Szerencsére egyre bővül a közönségünk, mindig pozitívak és vidámak vagyunk, sosem volt lapos vagy balhés a hangulat, még zuhogó esőben sem.” – mesélte a Road frontembere, Molnár Máté.

Az Ossian és a Road mellett többek között színpadra lép a Moby Dick és a Subscribe is, úgyhogy mindenki elkezdhet edzeni egy jó kis pogózásra.

0 Tovább

EFOTT 2014: Majka visszatér a gyökereihez

Harminc év után ismét a miskolci egyetemvárosba érkezik hazánk egyetlen vándorló fesztiválja, az EFOTT. Az öt napos hallgatói bulin nem kell nélkülözni a megye híressé vált előadóit, akik féktelen szórakozást ígérnek a hazai közönségnek.

Majka a nehéz anyagi körülmények ellenére szívesen emlékszik vissza a Borsodban töltött évekre.

„Ivással, bulizással és csajozással teltek a kamaszévek, mint minden fiatalnak, persze a pénztelenség akkoriban nem hagyott túl nagy teret nekünk. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ha egy ilyen közegből építkezel, az megtanít jobban értékelni bizonyos dolgokat. Mindig jó érzés újra hazatérni, hiszen „sorsod Borsod”, ezért különös örömmel lépek majd színpadra az idei EFOTT-on is!” – vélekedett Majka, aki Curtis-szel ragad majd mikrofont a legnagyobb hallgatói bulin.

A Hooligans dobosa, Endi számára a katonaévek a legmeghatározóbbak, ezekhez kötődnek számára a legnagyobb miskolci bulik is.

„22 éves koromig éltem Szerencsen. A katonaság után még egy évet maradtam ott és utána költöztem Budapestre. A legvadabb bulizós emlékeim a katonaság előttről, illetve a katonasághoz kötődnek. A leszerelésem előtti utolsó hónapokat Miskolcon töltöttem. Nagyon sokat buliztunk akkor, de most sincs ez másképp” – kezdte Endi.  „Régen sokkal jobb és vadabb bulik voltak Miskolcon, illetve vidéken általában, mint manapság, mert mindenki ismerte a másikat. Ennek megvolt az előnye és a hátránya is. A rossz oldala például az volt, hogy egy idő után nem volt olyan lány, akihez egyszer már ne mentünk volna oda” – tette hozzá nevetve a Hooligans dobosa.

Pataki Attila máig kivételes izgalommal készül a miskolci fellépésekre.

„Miskolchoz kötődnek azok a felhőtlen, boldog pillanatok, amikor egymás után születtek a dalok és egy jó házibulihoz nem kellett semmi más, csak lányok, zsíros kenyér lilahagymával, néhány üveg zöldszilváni bor, és kerek volt a világ” – mondta az Edda frontembere. - „A bulik előtt általában igyekszünk felpörgetni magunkat, Miskolcon viszont inkább le kell nyugtatnom magamat, mert otthon mindig szeretnék jobban megfelelni. Mai napig ahányszor közeledünk Miskolc felé, kicsit összeszorul a gyomrom. Örülök, hogy onnan származom, ha nem ebbe a közegbe születtem volna, ma nem ott tartanék, ahol most” – folytatta Pataki Attila.

A Paddy and the Rats szintén nem először jár majd az Egyetemvárosban.

„Fiatalként minden kocsmát bejártunk Miskolcon és az Egyetemváros területén, ahol nem volt olyan nap, amikor ne csöppenhettünk volna egy-egy őrült buliba. A helyiek tiszta szívből tudnak szórakozni, ami az elmúlt évekhez képest szerintem mit sem változott. Biztos vagyok benne, hogy ez az EFOTT-on sem lesz másként!” - mondta a banda énekese, Paddy.

Majka és Curtis, a Paddy and the Rats, a Hooligans és az EDDA legismertebb dalaira is bulizhatsz, ha július 15 és 20. között Te is ellátogatsz az EFOTT-ra, ami a hallgatók és örök ifjak legkedveltebb fesztiválja lesz jó eséllyel idén is! 

0 Tovább

EFOTT 2014: Hip-hopra hangolva

Minden nap hip-hop lehet azoknak, akik a miskolctapolcai EFOTT-ra látogatnak július 15. és 20. között, hiszen első alkalommal különálló színpadot kap a műfaj. A Hősök, vagy az Animal Cannibals mellett olyan hazai fenegyerekekkel bulizhat a közönség, mint az NKS oszloposai, Siska Finuccsi, vagy éppen Funktasztikus, éjfél után pedig a műfaj neves lemezlovasai adják az ütemeket. A színes zenei program mellett ráadásul a szakma legjobbjaitól tanulhatnak is az érdeklődök a Hip-hop Akadémián, Ricsi és Qka vezényletével.

„Az EFOTT állandóan színes és megújul, idén pedig a divatos pop-vonal mellett teret enged a hip-hopnak is, ezzel kitüntetve a műfajt. Mi már harmadik éve nem csupán fellépőként, de házigazdaként is jelen vagyunk, így van rálátásunk arra, hogy erre valóban van igény. Minden nap lesz Hip Hop Akadémia is, ahol interaktív fejtágítást tartunk a stílusról, hiszen aki ezt hallgatja, az általában csinálni is akarja. E mellett különös figyelmet fordítunk majd arra, hogy a környékbeli hip-hop arcok is megmutathassák tehetségüket” – kezdte Qka. - „Számtalan emlékezetes bulink volt Miskolcon, egyszer annyira melegünk volt egy szórakozóhelyen, hogy végül alsónadrágban nyomtuk végig a fellépést. Az EFOTT pedig nagy kedvenc, mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a Fesztivál himnuszunk klipje is nagy részben a tavalyi hallgatói bulin forgott” – folytatta az Animal Cannibals tagja.

A Hősök csapata már szintén rutinos „efottozó”, idén is biztosan átadják magukat a fesztiválhangulatnak.

„A hip-hop színpad a műfaj népszerűségét mutatja, de egyben fokozza is azt, példát mutatva más fesztiváloknak. Idén is mindenképpen több napot maradunk, elkapjuk az EFOTT-feelinget és az előző évekhez hasonlóan csapunk néhány görbe estét. Ez mindenkinek egy jó alkalom arra, hogy a vizsgaidőszak után elrúgja a labdát” – mondta Eckü. - „Miskolc különösen kedves számomra, a fellépések mellett többször lazítottam már Miskolctapolcán”– tette hozzá a Hősök rappere, aki azt is elárulta, idén új dalokkal érkeznek a fesztiválra, ízelítőként a készülő lemezük repertoárjából.

Látogass el Te is az ország legnagyobb hallgatói bulijára, és lazulj a legjobb hazai hip-hop előadók rímeire!

0 Tovább

EFOTT 2014: A Tankcsapdával nyit az EFOTT

Júliusban harminc év után ismét Miskolctapolcán forgatja fel a várost a hazai zeneipar színe-java az EFOTT-on. A Cirkusz Kávéházban játékos keretek között derült ki, hogy a legnagyobb hallgatói bulit ezúttal az idén huszonöt éves Tankcsapda nyitja.

„Nagyon örülünk annak, hogy az EFOTT nyitónapján ünnepelhetjük a zenekar huszonötödik születésnapját. Különleges este lesz ez nekünk, vendégzenekarokkal, nagyszabású, látványos bulival készülünk. Nem titok, hogy a nyáron összesen csak nyolc koncertet adunk és mindegyik program más és más lesz. Huszonöt év dalait tekintve jócskán van miből válogatni, a jó értelemben vett kötelező slágerek mellett helyet kapnak majd régen hallott dalok is. Érdemes tehát jegyet váltani és egy hatalmas zúzásra készülni Miskolcon. Mi már nagyon várjuk!” – mondta Lukács Laci.

A Tankcsapda nyitónapi zúzása után a játékosság mellett a zenei sokszínűség kap főszerepet az idei EFOTT-on. Az Animal Cannibals például a Hip Hop Akadémia házigazdájaként áll színpadra. Természetesen Dévényi Tibi bácsi is ott lesz Miskolctapolcán, de a hazai kedvencek mellett Miskolctapolcára érkeznek a kilencvenes évek kultikus zenekarai is.

„Az idei fesztiválprogramot is a zenei sokszínűség jegyében állítottuk össze. A legnépszerűbb rock, alternatív és hip-hop előadók mellett a kilencvenes évek legnagyobb euro-pop kedvenceit is elhozzuk, így garantált a fergeteges hangulat. Biztosan velünk bulizik majd Miskolctapolcán a Mr. President, Brooklyn Bounce, Haddaway és a Vengaboys” – árulta el Maszlavér Gábor fesztiváligazgató.

A szervezők a Miskolci Egyetemmel karöltve egy tizenhat hektáros területen építik fel a fesztivált, ahol a Hooligans, a Road, a Hősök és a Mary Popkids is megtáncoltatja majd a közönséget.

0 Tovább

EFOTT 2014: Remember ’84 – Generációk találkozása az EFOTT-on

Több évtizede sikeresek, koncertjeiken pedig mára több generáció együtt bulizik. Igazi rock legendáké lesz a terep a miskolctapolcai EFOTT pénteki programjában. A P-Mobil, a Kalapács zenekar és Deák Bill Gyula mellett a Karthago és az Edda is színpadra lép.

Pataky Attila kettős érzéssel tér vissza szülővárosába.

„Már a ’80-as években is feszegettük a határainkat, a mai világban pedig még nagyobb igénye van a fiataloknak arra, hogy lehetőséget kapjanak a felszabadulásra. Akkor és most is arra törekszünk, hogy felhőtlen órákat és boldogságot adjunk a közönségnek a zenénkkel. A régi rajongók már gyermekeikkel érkeznek a koncertekre, így mára egy több generációs táborunk alakult ki” – kezdte az énekes. – „Mindig kettős érzéssel lépek színpadra Miskolcon. Egy részről otthon érzem magam, viszont a megfelelési kényszer sokkal erősebb bennem az otthoni közönség előtt. Mindenesetre nagyon várom, hogy az EFOTT-on léphessünk színpadra, szeretlek Miskolc!” – tette hozzá az Edda frontembere.

Változatlan felállásban és lelkesedéssel készül az év legnagyobb hallgatói bulijára a Karthago is, akik idén első alkalommal kaptak meghívást az EFOTT-ra.

„Harmincöt éve ugyanabban a felállásban zenélünk, ezt manapság kevesen mondhatják el magukról. Már a ’80-as évek nagy rock fesztiváljain is főzenekar voltunk, több mint 3200 koncerten vagyunk túl, de a mai napig nagy lelkesedéssel készülünk minden bulira. Ráadásul mára a közönség ollója is kiszélesedett” – mondta Szigeti Ferenc. – „Minden évben igyekszünk frissíteni a műsorunkon, így az elmaradhatatlan Karthago-himnuszok mellett mindig készülünk új dalokkal is. Július 18-ra hatalmas bulit ígérhetünk, és megtiszteltetésnek érezzük, hogy idén először színpadra léphetünk a fesztiválon!” – folytatta a zenész.

Július 15. és 20. között látogass el Te is az EFOTT-ra, ahol a zenei sokszínűség jegyében az igazi rock-klasszikusokkal is együtt bulizhatsz!

0 Tovább

EFOTT 2014: Pásztor Anna kisfiával fesztiválozik

A legrégebbi hazai fesztivál, az EFOTT idén Miskolctapolcára költözik. Az már most biztos, hogy aki jegyet vált a július 15. – 20-ig tartó bulira, az tombolhat egyet a Beatrice, a Magashegyi Underground, a Kowalsky meg a Vega, az Anna and the Barbies és a Quimby.

„Szeretek elveszni a fesztiválok világában, imádom a hangulatát, ha tehetem, általában több napot maradok” – árulta el a Quimby billentyűse. – „A tornacipő és a széldzseki nálam elmaradhatatlan fesztivál-kellék, de az iPodom is mindig nálam van” – tette hozzá Balanyi Szilárd, aki zenekarával az utóbbi években állandó EFOTT – szereplővé vált.

A Kowalsky meg a Vega legénysége sem először lép színpadra a hallgatói bulin.

Az EFOTT-hoz csak jó emlékeink fűződnek és Miskolcon is mindig nagyon jó hangulatban telnek a koncertjeink. Idén nyárra is hatalmas őrületet ígérhetünk” – kezdte a zenekar frontembere, Kowa, aki azt is elárulta, hogy ha tehetik, a zenekarral szívesen engedik ki a gőzt egy-egy koncert után. - „Nem kell alkohol ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Ha a hangszereink és a közönség velünk van, nagy baj nem lehet.” – tette hozzá az énekes, aki azt is elárulta egyedül azt sajnálja, hogy a fesztivál-időszakban kevesebbet látja három gyermekét.

Az Anna and the Barbies énekesnője, Pásztor Anna azonban a legnagyobb koncertek alkalmával sem nélkülözi kisfiát. A tavaly novemberben született Benji már edzett, ha rock koncertekről van szó.

„Ugyanúgy készülünk a fesztiválszezonra, mint eddig, nem fogunk csalódást okozni. A családban a nagyi az első számú rajongója a bandának, a gyermekem édesapja pedig szintén zenész, nyaranta mindig velünk tartanak. Idén a kisfiammal is kiegészül a csapat, úgy vágunk neki a koncertezésnek. Még csak három hetes volt Benji, amikor már újra próbáltam, nyolc hetes korában pedig egy holland turnéra indultunk. Meg sem kottyant neki, hiszen már hatvan koncertet lenyomott velem, amíg a hasamban volt.” – mesélte nevetve Pásztor Anna, aki zenekarával jelenleg gőzerővel dolgozik a csapat következő nagylemezén, amely novemberben lát majd napvilágot.

A szervezők a Miskolci Egyetemmel karöltve egy tizenhat hektáros területen építik fel a fesztivált. A zenei programot idén is döntő többséggel magyar előadók biztosítják, de a szervezők számos meglepetéssel és újdonsággal készülnek.

0 Tovább

EFOTT: Mr. President for president!

Egyszer minden jónak vége szakad – tartja a mondás, és ez bizony az EFOTT-ra is érvényes...A szombati záró napon még többen érkeztek a zánkai Új Nemzedék Központba, annál is inkább, mert a programkínálat igen erős volt.

Érdemes volt persze figyelni a napközbeni eseményekre is. Amint arról korábban beszámoltunk, a SportBányászat ministábja, kiegészülve néhány baráttal, benevezett az EFOTT Strandfoci Kupára. Nos, azt ígértük, csak siker esetén számolunk be a fejleményekről, úgyhogy a tudósítás (erről) itt véget is ér...

Délután egyébként több híres sportolóval is találkozhattak a fesztiválozók, akik közös fotókat készíthettek velük, sőt a Civil Téren kérdezhettek is tőlük.

Egy kis frissítő után visszatértünk az esti koncertekre, elsőként a Vad Fruttikat céloztuk meg. Szokás szerint remek hangulatot teremtettek, a fiúknak pedig mindig érdemes ellátogatni a fellépéseikre, ahol az egy négyzetméterre eső jó csajok száma feltűnően magas.

A Nagyszínpad utolsó koncertjét a Faithless adta, amit sokan vártak, de nem volt valami nagy szám. Nagyon vártuk ugyanakkor a 90-es évek egyik „királya”, Mr. President (Layzee) buliját, aki azonban jó két órát késett, addig a HÖOK Stage közönsége a korszak nagy slágereire tombolt, és az Animal Cannibals is lenyomta a lenyomni valót. Éjfél körül már ott toporgott Dévényi Tibi bácsi, ahogy minden nap, de nem kezdhette el szokásos retrodiszkóját, hiszen végül csak betoppant az „Elnök úr”, egy olyan fiatal énekes/tátogólánnyal, aki fénykorukban nagyjából az ovi és a suli határán lehetett. Jött a Coco Jumbo, az I give you my heart és a többi örökzöld, a színültig megtelt sátorban mindenki őrjöngött, és ami nagyon szimpatikus volt: Layzee és az ifjú hölgy (Jay-Jay) Tibi bácsi partiján is ott maradt, és együtt táncolt az időközben a színpadra megérkező szervező- és újságírócsapattal (hajnali kettőkor már vagy ötvenen lejtettek a megrémült veterán DJ körül, aki azonban tudósítónknak megerősítette: jövőre is kirobbanthatatlan lesz az EFOTT-ról). Egyhangúlag úgy döntöttünk, hogy az idei EFOTT hőse legyen Mr. President!

Vége, sajnos vége...találkozunk jövőre!

0 Tovább

EFOTT: A nap győztese nálunk: a Firkin!

Elkezdődött a hétvége, érthető módon így a korábbi napokhoz képest még többen váltottak jegyet az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára (EFOTT). A zánkai Új Nemzedék Központ közelében, a tarlón kialakított „parkolóban” bizony alig-alig lehetett helyet találni. Sokan egyébként már ott, „hozott anyagból” megkezdték a ráhangolódást, miközben a bejárat felé vonultunk, többek között Vengaboys, David Guetta és Neoton szólt az autókból, lejtettek is rendesen a bulira készülő fiatalok.

Odabent persze még jobb volt a hangulat, bár ez nem ByeAlex koncertje miatt volt így: az Eurovíziós Fesztivál 10. helyezettjének délután fél ötkor kellett fellépnie, finoman fogalmazva sem tudta megmozgatni a rá kíváncsi fesztiválozókat.

Ugyanez sikerült viszont Odettnek, aki feltűnően sok magányos férfiszemet vonzott, meg is érdemelte – a dalai miatt (is)...

Az Alvin és a Mókusok is jól nyomta, szerencsére most nem politizáltak, „csak” zenéltek, ahogy kell. Az Intim Torna Illegál partiján már kifejezetten parádés volt az atmoszféra, csupa izzadt figura távozott a Rauch Arénából.

A nap fénypontját (elvileg) a Tankcsapda jelentette, nem is volt rossz a buli, de azért inkább átlagosra sikeredett, láttunk már jobbat is Lukács Laciéktól.

A nap „fődíját” végül a Firkinnek ítéltük oda. Az igazi őrület ugyanis ott volt, az ír kocsmazenét játszó zenekar szenzációs hangulatot varázsolt a Kalinka Stage elé.

Már csak egy nap a világ...

0 Tovább

Hokis-Punnanys barátság köttetett az EFOTT-on

Az EFOTT harmadik napján nagyágyúk lepték el a Balaton partját – és ez nem csak a katonai erőkre értendő. Hatalmas sikert aratott a Tankcsapda, de Zánkára látogatott az Irie Maffia, a Carbonfools, az Intim Torna Illegál és ByeAlex is.

A nemzetközi mezőnyt Deniz Koyu, Danny Avila és Alex Kenji képviselte, de legalább ennyire átmozgatta a fesztiválozókat a Punnany Massif is. Utóbbi énekese hokis mezben lépett színpadra – ekkor derült ki, váratlan barátság kötetett az EFOTT-on. Katonai bemutatóval kezdődött a délután a Balaton parti csődületben.

A Magyar Honvédség fegyveres erői rengeteg kíváncsi szempár láttára menekített ki a területről egy védett személyt. Eközben az Irie Maffia tagjai a Jövőnk Energiája Interaktív Kamionban áramfejlesztő kerékpárra pattantak, majd átvették az irányítást a virtuális atomerőmű felett. 

Az Arénában az „első fesztiválozó” ByeAlex lépett a színpadra, aki izgalommal várta, mit szól majd a közönség legújabb dalához. „Fesztiválozóként még mindig nem igazán érzem magaménak ezt a dolgot, de a színpadon imádtam lenni” – jelentette ki a megosztó énekes. 

A délután folyamán egy különös barátság is kötetett. Rajna Miklós jégkorongozó válogatott kapus és Meszi, a Punnany Massif csalogánya az EFOTT-on véletlenül botlott egymásba, és kiderült – bár idáig egymás tudta nélkül, de – rajongnak egymás munkásságáért. Másnap, a friss ismeretség megpecsételésére rögvest relikviákat is cseréltek: a sapkamániás Meszi egyik kedvenc fejfedőjét ajándékozta a kapusnak, míg Miklós saját hoki mezével lepte meg az énekest. Így történt, hogy a Punnany Massif énekese válogatott jégkorongmezben lépett az EFOTT színpadára. A csere-bere ceremóniát a közönség skandálása szakította meg, akik nem győzték kivárni, hogy kedvenceik végre a színpadra lépjenek. Aztán felcsendült a Mosoly, a Másfél hete és a srácok azt is elárulták, miért áll közel a szívükhöz az EFOTT idei helyszíne: „Az egyik első fellépésünk Zánkán volt egy gólyatáborban”. A dalok egytől egyig megmozgatták a közönséget, az igazi katarzis pedig a nagy kedvenc Élvezd című számánál következett.

Gyors átszerelés után ezrek örömére a színpadra lépett a Tankcsapda, és Lukács Laci bebizonyította, még mindig szétfeszíti belül a rock’n’roll rugója. A legújabb lemez dalaival fűszerezett koncertből természetesen az ugrálható-énekelhető-tombolható-laza dalok sem hiányoztak. Zúzott a közönség kimerülésig.A Rauch Aréna programját Alex Kenji, Deniz Koyu és Danny Avila zárta, ezzel megörvendeztetve az elektronikus zene szerelmeseit.

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum