Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jótékony Mosolytánc!

November 29-én 15 órától az Appril Project, az Allee Bevásárlóközpont és a Daganatos.hu Alapítvány közös szervezésében, táncos flashmobot rendeznek. A helyszín az Bevásárlóközpont lesz, amely Budapesten az Október Huszonharmadika utca 8-10 alatt található.

A flashmob pontos helye: földszint, a Váli utcai bejárat melletti tér. A szervezők ezzel az akcióval hívják fel a figyelmet a gyermekkori daganatos megbetegedésekre és a sokat szenvedő gyermekek helyzetére. A kezdeményezés mellé álltak az X-Faktor jelenlegi és egykori versenyzői is – közülük többen táncra perdülnek az Appril Project tagjaival együtt.

„Táncolunk azokért, akiknek nem adatik meg!

Táncolunk azoknak, akik ezt meghallják!

Táncolunk azokért a gyermekekért, akik ágyhoz kötve várják a Mikulást!

Táncolunk, mert így mondhatjuk el azt, amit nem lehet szavakkal leírni…”

0 Tovább

Megalakult a MOB médiabizottsága

Megalakult a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) médiabizottsága, amelynek elnöke Riskó Géza, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sportfőszerkesztője lett.

Riskó Géza a hétfői ülésen elmondta, hogy az újjáalakult, 12 fős testület célja az olimpiai mozgalom szolgálata mellett a kibővült MOB tevékenységének, munkájának megismertetése, ideértve a paralimpiai sportot, a szabadidősportot és a nem olimpiai sportágakat. 

Ezt a célt tükrözi a bizottság összetétele is, amelyben a vezető hazai sportorgánumok újságírói mellett helyet kaptak az említett területek képviselői is.

A médiabizottság tagjai:
Riskó Géza elnök (MTVA)
Ambrus Gábor (MTI), Ballai Attila (Magyar Nemzet), Bányász Árpád (szabadidősportért felelős tagozat), Bernau Péter (fogyatékosok sportjáért felelős tagozat), Buzgó József (Nemzeti Sport), Kaszala Claudia (nem olimpiai sportágak versenysportjáért felelős tagozat), Lantos Gábor (Magyar Rádió), Máté Pál (Sport1), Pajor-Gyulai László (Magyar Sportújságírók Szövetsége), Török Olivér (MOB), Vasvári Ferenc (az utánpótlás-nevelés területének felelőse)

(MOB)

0 Tovább

Pályázik a MOB-alelnökségre Dr. Gémesi György

 

Három év után visszatérne a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöki tisztségére Dr. Gémesi György. A Nemzeti Sportszövetség elnöke jelenlétével a magyar sport egységességét erősítené.


- Több mint nyolcéves MOB-alelnöki pályafutásom után nem folytattam a munkát, de most úgy érzem, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság nagyon komoly feladatot kap és egyre szélesebb hatáskörrel fog rendelkezni – jelentette ki Dr. Gémesi György. - Szívesen veszek részt ebben a munkában, ezért gondoltam úgy, hogy pályázom az alelnöki posztra, mely Borkai Zsolt MOB-elnökké választása után üresedett meg.

Az NSSZ elnöke hozzátette: alelnökként a magyar sportban megkezdődött integrációs folyamatot segítené. - A Magyar Kormány kinyilvánította szándékát, hogy egységesebb sportirányítást képzel el, és egycsatornás finanszírozással szeretné biztosítani a feltételeket. Azzal, hogy a Nemzeti Sportszövetség elnökeként pályázom, szeretném ezt az egységet erősíteni. Hamarosan az NSSZ-ben is tisztújítás lesz, és abban bízom, hogy folytathatom a munkát, melynek legfőbb eleme eddig is az integráció volt – hangsúlyozta Dr. Gémesi György.

(Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálat)

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum