Dr. Tiszeker Ágnes volt a Sportos Elmék legutóbbi adásának vendége. A Hatos Csatornán rendszeresen jelentkező műsorban a Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője Dr. Elbert Gábor egyetemi adjunktus, Balzsay Károly profi ökölvívó világbajnok, és Virág Lajos (birkózó olimpikon) társaságában összefoglalta Kővágó Zoltán diszkoszvető esetét. Tiszeker Ágnes hangsúlyozta, nem érti, hogy miért vártak ezzel az üggyel egy évet…


Az olimpia előtt jelentették be, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) döntése értelmében doppingvétség miatt, Kővágó Zoltán nem indulhat a londoni játékokon.
A Sportos Elmék egy olyan baráti közösség, amely fiatal élsportolókat, vagy pályafutásukat nem rég befejező élsportolókat tömörít. A tagok valamennyien diplomákkal és nyelvtudással rendelkeznek. Mindannyian a sportpályán kívül is sikeresek és hitelesek. A műsor betekintést enged a kulisszák mögé, anélkül, hogy az öltözői titkokat kifecsegné. Olyan témákról beszélnek őszintén a Sportos Elmék és vendégeik, amelyek máshol aligha kerülnek így szóba, s különösen nem hallható a valóság a szereplők, résztvevők szájából, hitelesen.