Andrea Silvestri és Váradi Martina győzött a magyar bajnokságon. A latinpárosnak ez volt a 11. magyar bajnoki címe, a duó ráadásul megnyerte a Hungarian Dance Opent is.

Budapest adott otthont a TáncSport Magyar Bajnokságoknak, ahol több kategóriában és korosztályban avattak bajnokot. A legnagyobb érdeklődés a felnőtt latin magyar bajnokságot övezte, ahol a világ- és Európa-bajnoki döntős Andrea Silvestri, Váradi martina kettős lépett parkettre. A világklasszis páros esélyeshez méltóan győzött, majd elindult a Hungarian Dance Openen és végül ott is aranyérmet szerzett. A felnőtt standard magyar bajnokságon Fodor Norbert Csanád és Vaszi Réka Beáta végzett az első helyen.

Andrea Silvestri elmondta: a céljuk az, hogy a nemzetközi élmezőnyben további sikereket érjenek el, és már most készülnek 2021-es évre. „Két év múlva ismét Világjátékokat rendeznek, ahol szeretnénk újra Magyarországot képviselni. Bízom benne, hogy addig még jobban megerősítjük a pozíciónkat a világ elitjében, hiszen ebben a sportágban a Világjátékok nagyon fontos megmérettetésnek számít” – nyilatkozta Andrea Silvestri.