A Világjátékok-győztes búvárúszó amióta Caliban megnyerte az aranyérmet, azóta már nagyon sokszor elmesélte sikerének történetét. Legutóbb a Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivál résztvevőinek számolt be a nem olimpiai sportágak legnagyobb versenyéről.

„Sok segítséget kaptam dr. Lénárt Ágota sportpszichológustól, sokat tanultam tőle. Fantasztikus érzés volt aranyérmet nyerni a nem olimpiai sportágak olimpiáján. Edzőként folytatom a pályafutásomat, bízom benne, hogy sok-sok gyereknek átadhatom a tudásomat” – mondta Székely Lilla a Kopaszi-gáton megrendezett tömegsportos rendezvényen, ahol több ezer nő vett részt.

A testébresztő rendezvényen ott volt Zubor Attila úszónk is, aki már sportága utánpótlásáról gondoskodik, hiszen úszóiskolát működtet. Megtisztelte a testébresztőt jelenlétével Kulcsár Katalin FIFA-játékvezető, Marosi Ádám öttusázó, Vámos Márton vízilabdázó, Kozmann György kenus, Szényi Péter párbajtőrvívó világbajnokunk. Szényi nagy kedvvel vetette bele magát a sportos forgatagba. „Nagyon jó ennyi sportoló nőt látni. Külön öröm számomra, hogy a vívást kipróbálhatják a laikusok. Nagy szükség van az ilyen szabadidősportos versenyekre” – mondta a világbajnok. Szabó Szilvia, többszörös kajak-világbajnok, aki jelenleg a kaja-kenu szövetségnél dolgozik, gyerekestől vett részt az eseményen.