A dallamos drum & bass nagyágyúi, LTJ BUKEM (UK) és SHY FX & STAMINA MC (UK) is csatlakoztak a PAFE fellépőihez. A pünkösdkor megrendezésre kerülő fesztivál már eddig is olyan neveket vonultatott fel, mint a BIFFY CLYRO (SCO), a THE OFFSPRING (USA) és DJ FRESH (UK), de most még nagyobb buli ígérkezik.

Akik egy fergeteges zenei élménnyel akarják indítani a nyarat, azoknak egyenesen kötelező a Pannónia Fesztivál! A Balaton mellett található Szántódpusztán idén 8. alkalommal sírnak fel a gitárok és pörögnek fel a bakelitek, a legjobb magyar fesztiválzenekarok mellett rangos külföldi előadókkal.

Szinte mindegy, hogy ki milyen zenei stílust kedvel, a PAFE felhozatalában mindenki megtalálja a maga kedvencét. A BIFFY CLYRO mellett ott lesz aTHE OFFSPRINGDJ FRESH és MESSY MCLTJ BUKEM és SHY FX & STAMINA MC, a FREESTYLERS(UK) és a DUB PISTOLS (UK).

A külföldi sztárok mellett természetesen a magyar nagyságok is képviseltetik magukat. Quimby, Kiscsillag, 30Y, Intim Torna Illegál, Brains, Punnany Massif, Akkezdet Phiai, Belga, Hősök, Barbárfivérek, Sub Bass Monster, Siska Finuccsi, Depresszió, Road, The Idoru, Blind Myself, Watch My Dying, Insane és még marha sokan.

A 8. PAFE másik nagy dobása a felhozatal mellett a bérlet- és jegyár. Bár a kedvezményes jegyek mind egy szálig elfogytak, a korlátozott számban elérhető elővételes jegyekből még maradt pár darab. Napijegyek már 3500 Ft-tól, bérletek már11 900 Ft-tól kaphatók a készlet erejéig. További jó hír, hogy a helyszínen SZÉP kártyával is lehet majd fizetni, de hamarosan az elővételes jegyvásárlás is megoldott lesz SZÉP kártyával.