Lucsánszky Tamás távozik Nyíregyházáról – adta hírül az nb1.hu. A nyírségiek a szakember vezetésével jutottak fel a labdarúgó OTP Bank Ligába, ahol egy tulajdonosi döntést követően, már nem a kispadon, hanem klubigazgatóként folytatta a munkáját.

           

„A terveimnek maximum egyharmadát tudtam egyáltalán elkezdeni. ​​Tavaly csapatot kellett építenem, talán szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy ez jól sikerült, hiszen a bajnokságot végig vezetve, nyertük meg a másodosztályt, pedig a keretet úgy állítottuk össze, hogy 2014 nyarára az első hatba kerüljünk, majd a követező (idei) szezonban legyünk harcban az NB I-ért” – nyilatkozta Lucsánszky.

„Sosem voltam megélhetési edző, nekem hobbim is a labdarúgás. Van egy civil szakmám és, amely az építőiparhoz köt, ahol egy sikeres vállalkozást működtettem hosszú évekig. Most ez egy kicsit a háttérbe szorult, hiszen Nyíregyházáról egy fővárosi székhelyű céget nehéz vezetni. Van tehát feladatom a futballon kívül is!” – tette hozzá Lucsánszky Tamás, aki hangsúlyozta: mindezek ellenére bármikor képes lenne újra leülni újra a kispadra.