A Magyar Szabadidősport Szövetség, a települési önkormányzatok kérését figyelembe véve úgy döntött, hogy 2013. május 8-ig kitolja a nevezési határidőt.

A Kihívás Napja 1991 óta hazánk legnépszerűbb lakossági sporteseménye. Magyarországon eddig összesen 1591 település vett részt a vetélkedésben. Tavaly a versenyben induló falvak és városok lakói egyetlen nap alatt 48 millió percnyi testmozgást végeztek.

A Kihívás Napjának célja, hogy a lakosság körében kedvet teremtsen a mozgáshoz, az egészséges életmódhoz. Nagy előnye, hogy a résztvevőknek nem kell utazniuk, helyben megszokott környezetükben mozoghatnak, sportolhatnak.

A Kihívás Napja idei újdonsága a SZEMETISZ programjával közösen meghirdetett versenye.

Ugye Te sem szeretnéd, hogy szűkebb és tágabb környezetedet ellepje a szemét? Ha nem szeretnél egy szemétdombon élni/sportolni/kirándulni, akkor csatlakozz a TIsztul az ORszág mozgalomhoz, és töltsd le az alkalmazást mobiltelefonodra.

Regisztrálj, járj nyitott szemmel és készíts minél több bejelentést 2013. május 10 – 21 között olyan szemetekről, amikre te találsz rá valahol, majd szervezz csapatot, hívd meg barátaidat, kollégáidat és vegyetek részt a Kihívás Napján 2013. május 22-én mindannyian a bejelentett szemetek eltakarításában!

Vajon melyik település fogja elnyerni a 2013. évi Kihívás Napja Zöldbarát címét elnyerni?

 

Bővebb információ: http://www.kihivasnapja.hu/index.php?WG_NODE=WebHirek&WG_OID=NSTf_25d6646&WG_FUSK0=2

 

 

Magyar Szabadidősport Szövetség

Email: info@masport.hu

Web: www.kihivasnapja.hu