A Nemzeti Sport nyerte a II. Média Tekebajnokságot. Az FTC főhadiszállásán lebonyolított eseményen népes mezőny vett részt. Az ezüstérmet a Sport TV szerezte meg az MTI és a Hír TV vegyescsapata előtt.

A Magyar Tekeszövetség először tavaly rendezte meg a tornát az utanpotlassport.hu és az FTC teke szakosztályával közösen, akkor a Magyar Nemzet duója győzött. „Fontosnak tartjuk, hogy az írásaikkal, műsoraikkal, hanganyagaikkal a sportot támogató újságírók, a mi sportágunkban is rendszeresen kipróbálják magukat, közvetlenül is megismerjék a tekesportot” – mondta Dávid Veronika, a Magyar Tekeszövetség főtitkára.

A magyar tekesport reneszánszát éli. A női és a férfi válogatott is világbajnoki címet nyert idén, remekelnek csapataink a nemzetközi kupákban, valamint az egyéni kategóriákban is meghatározó szerepet játszanak a magyarok.

Azok a médiumok, amelyek részt vettek a II. Média Tekebajnokságon:

Utánpótlássport.hu, Lánchíd Rádió, Magyar Olimpiai Bizottság honlapja, Eurosport, Képes Sport, Telesport, Népszabadság, Sport TV, Nemzeti Sport, MTI, Hír TV, SportKlub, Digi Sport, Komlósi Oktatási Stúdió, Metropol, Juventus Rádió, Magyar Rádió, Sport Plusz, Poptarisznya, Népszava, Sport24.