Szerencsésen megérkezett Moszkvába, a vasárnap kezdődő világbajnoki selejtezőtorna helyszínére a magyar strandlabdarúgó-válogatott. A mieinkre csütörtökön edzés, pénteken pedig felkészülési mérkőzés vár, méghozzá az ellen a CSZKA Moszkva ellen, melyet a közelmúltban az orosz Szuperliga küzdelmeiben Fekete Viktor is erősített néhány meccs erejéig, a játékos természetesen ezúttal a mieinknél játszik majd - olvaható a strandfoci.hu-n.

Massimiliano De Celis, a nemzeti csapat szövetségi edzője az elutazás előtt elmondta: minden riválisunkat tiszteli, de tovább kell jutnunk a csoportunkból. A szakember számára külön pikantériát jelent a keddi, olaszok elleni találkozó, hiszen honfitársai ellen kell csatába küldenie Feketééket, de ez akár az előnyünkre is válhat, hiszen jól ismeri a squadra azzurra valamennyi tagját.

Izsvák Zsolt, a válogatott menedzsere, az MLSZ strandfoci szakágvezetője úgy véli: sorsdöntő lesz az első, Izrael elleni összecsapásunk (vasárnap 12.45, Digi Sport), hiszen amelyik együttes ott nyer, nagy lépést tehet a továbbjutás felé. A bolgárok ellen (hétfő 9.00) kötelező a győzelem, és akár az olaszokat is meg lehet lepni (kedd 13.15, Digi Sport: 21.05 felvételről).

A magyar keret: Borszéki Csaba, Ficsór Dávid (kapusok) – Ábel Péter, Badalik Szabolcs, Berkes László, Besenyei Ferenc, Fekete Viktor, Forgács Dániel, Jaksa Péter, Takács Renátó, Ughy Márk, Weisz Tamás (mezőnyjátékosok).