Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A 80-as, 90-es évek sztárjai a Deja Vu Fesztiválon

Minden eddiginél színvonalasabb program vár a retró szerelmeseire a szegedi Deja Vu Fesztiválon. A Postás Sportpályán megrendezésre kerülő eseményen június 4-7-ig bulizhatnak az érdeklődők a 80-as, 90-es évek hazai és külföldi sztárjainak koncertjein.

7-én, csütörtökön a svájci legenda, DJ Bobo igyekszik megmozgatni a résztvevőket, hozzá csatlakozik a Unique, illetve a retropartik örökifjú lemezlovasa, DJ Dominique is.

Pénteken Csordás Tibi és Kefír „párbaja” vezeti fel a programot, őket a Neoton Família, a közelmúltban újjáalakult Shygys, az Animal Cannibals, az UFO és Sterbinszky követi.

Szombaton jön az FLM, DJ Náksi, a Hooligans, a 20 éves Kozmix, Alice Deejay és ha nem is Ibizáról, de érkezik a Vengaboys is, vagyis a fergeteges buli ekkor is garantált.

Vasárnapra is maradnak érdekességek, a Riska Családi napon ráadásul ingyenes a részvétel. Rubint Rékáé lesz a bemelegítés, a sportos nyitány után a legkisebbeknek kedveskedik az Alma Együttes, majd a fáradhatatlan Korda György-Balázs Klári páros és a Children of Distance után a TNT koncertje zárja a sort.

A belépők május 31-ig kedvezményes, elővételi áron vásárolhatók meg!

0 Tovább

Kihívás Napja: Futás hajnalban és este

Az idei Kihívás Napján aktívan részt vesznek a Közösségben az Egészségért program tagjai is. A tavaly útjára indult kezdeményezés célja, hogy minél több embernek felhívják a figyelmét a rendszeres mozgás fontosságára.

„Küldetésünk megegyezik a Kihívás Napja mondanivalójával, így természetesen részt veszünk az ország legnagyobb lakossági sportos megmozdulásán”- mondta Bezzegh Krisztián, a Közösségben az Egészségért programigazgatója.

A Kihívás Napját május 20-án rendezik meg. Az eseményt Magyarországon a Magyar Szabadidősport Szövetség koordinálja. A Kihívás Napján kiderül, hogy mely települések a legsportosabbak. A cél az, hogy ezen a napon - 0 óra és 21 óra között - minél többen sportoljanak minimum 15 percet. Idén a településeken kívül a tanintézmények is nevezhettek, sőt cégek és újságírók is részt vesznek a közös sportolásban.

A Közösségben az Egészségért program nagykövetei és tagjai 20-án egy hajnali futással indítanak Budapesten, majd este 19 órától a Margitszigeten egy egyórás futóedzéssel zárják a napot. A program további nagykövetei, akik vidékiek, vagy nem tudnak a két helyszín valamelyikére elmenni, ők lakóhelyük környezetében sportolnak. (www.kozossegisport.hu)

További információk: www.kihivasnapja.hu

0 Tovább

Női csapatunk legyőzte a franciákat

Újabb győzelmet aratott a magyar női tekeválogatott a világbajnokságon. A Speichersdorfban zajló csapat-vb-n a címvédő együttes ezúttal Franciaország ellen nyert.

 A teke-világbajnokság B-csoportjának 2. fordulójában Fehér László együttese 7-1-re verte a franciákat. A mieinknek ez volt a második győzelmük a vb-n, szombaton Montenegrót győzték le 6.5-1.5-re. A magyar csapat következő ellenfele a házigazda Németország lesz.

 

„Sokat javultunk az első mérkőzéshez képest. Szinte minden játékos pályára lépett már a világbajnokságon, és a két meccs tapasztalatait végiggondolva döntöm el, hogy milyen csapattal állunk ki a szerdai, németek elleni találkozón” – összegzett Fehér László, a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

 

A férfi válogatott Olaszország ellen kezdett egy 8-0-s sikerrel, ők kedden a szlovákok ellen lépnek pályára.


Eredmény:
Tekézők csapat-világbajnoksága, Speichersdorf
B-csoport, nők
Magyarország-Franciaország 7-1 (3530: 3355)

Új bejegyzés szövege

0 Tovább

Deja Vu-d van? Akkor bulizz egyet!

Sokak számára ismerős lehet az érzés, amikor rátalál a felismerés, hogy egy-egy szituációt korábban is átélt, mintha az már megtörtént volna. Az élményt a DEJA VU szó jellemzi a leginkább, ami azonban új plusz értelmet nyer Szegeden, a Deja Vu Fesztiválon!

A Fesztivál szervezői hisznek benne, hogy mindenkinek vannak múltbéli jó pillanatai, emlékei, amiket szívesen újraidézne, átélne, vagy egyszerűen csak nosztalgiázna. Ennek nyomán született meg a rendezvény ötlete: kell egy esemény, ami teret ad ezeknek az élmények újraéléséhez.

Természetesen nem a múltba fordulás a cél, hanem a régi emlékek megelevenítése és egyben új élmények megszerzése. Vidám hangulat és önfeledt szórakozás a jelenben, a múlt idézés és nosztalgia tükrében.

A június 4-én startoló Deja Vu Fesztivál garantálja a fergeteges nyárindítást. A feledhetetlen élményeket a ’80-as, ’90-es évek zenei világának legikonikusabb nemzetközi és hazai előadói biztosítják. A Fesztivál helyszíne 2015-ben is Szegeden, a Dorozsmai úton található Postás Sporttelep, amely 4 napon át a retro világába kalauzolja el a látogatókat.

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum