Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Molnár Andi zumbát vezényelt a Juventus és a SportKlub műsorvezetőinek

A Juventus és a SportKlub is csatlakozott a Kihívás Napjához. A Magyar Szabadidősport Szövetség május elején hirdette meg az Újságírók Kihívását. Ebben a programban az újságírók, illetve a médiában dolgozókat mozgatják át a Kihívás Napja felvezetéseként.

A Juventus 103.9 és a SportKlub egy közös kihívást teljesített a 25 éves rádió szülinapi road show-ján. A Juventus25 kamion előtt Molnár Andrea, a MezTelenül műsorvezetője, akit a Szombat esti lázban is láthatnak a nézők, egy laza zumbaórát tartott. A közös mozgásban részt vett az SportKlubtól Léderer Ákos, Horti Gábor és Sebők Vilmos, míg a Juventusból Fömötör Márti, Zsiga Bea, Dénes Tamás és Bányász Árpád zumbázott.

A Kihívás Napja a legnagyobb országos lakossági sportos megmozdulása, amelyet idén május 21-én rendeznek meg. Az eseményen eldől, hogy melyik Magyarország legsportosabb települése. 2014-ben először iskolák is nevezhettek, de mindenki csatlakozhat a Kihívás Napjához (attól függetlenül, hogy nevezett-e a települése, vagy sem.

A Legyen saját kihívásod! elnevezésű akcióhoz mindenki csatlakozhat, aki május 21-én legalább 15 percig sportol, és regisztrál a www.kihivasnapja.hu oldalon.  Itt a rövid regisztráció után azt kell leírni, hogy milyen jellegű sportaktivitást végzett a Kihívás Napján! Saját fotót, sportolás közben készített képet, vagy „szelfit” is fel lehet tölteni.

A regisztráltak között értékes sportnyereményeket sorsolnak ki: kerékpár, OTO CHILI kockahas gép, nordic walking bot, teniszütő, hálózsák, sátor, polár óra, hátizsák.

Bővebb információk: www.kihivasnapja.hu

 

0 Tovább

Legyen saját kihívásod!

Az ország legnagyobb szabadidősportos megmozdulásába bárki bekapcsolódhat a saját környezetében május 21-én. A Kihívás Napja elsősorban települések sportos vetélkedése, idén újdonság, hogy iskolák és magánszemélyek is nevezhetnek. A Magyar Szabadidősport Szövetség „Legyen saját kihívásod!” szlogennel lehetőséget ad azoknak is, akiknek a települése nem nevezett a Kihívás Napjára és szívesen sportolna együtt - képletesen - több százezer emberrel.

A Legyen saját kihívásod! elnevezésű akcióhoz csatlakozhat, aki május 21-én legalább 15 percig sportol, és regisztrál a www.kihivasnapja.hu oldalon.  Itt a rövid regisztráció után azt kell leírni, hogy milyen jellegű sportaktivitást végzett a Kihívás Napján! Saját fotót, sportolás közben készített képet, vagy „szelfit” is fel lehet tölteni.

A regisztráltak között értékes sportnyereményeket sorsolunk ki: kerékpár, OTO CHILI kockahas gép, nordic walking bot, teniszütő, hálózsák, sátor, polár óra, hátizsák.

Bővebb információk: www.kihivasnapja.hu

0 Tovább

Csütörtökig lehet még nevezni Magyarország legnagyobb sportos megmozdulására!

Folyamatosan érkeznek a nevezések a 2014-es Kihívás Napjára. A Magyar szabadidősport Szövetség tájékoztatása szerint egészen május 15-ig lehet nevezni az ország legnagyobb szabadidősportos megmozdulására. Idén először nem csupán települések nevezetnek, hanem iskolák is. Eddig több, mint 50 iskola adta le a nevezését a május 21-i Kihívás Napjára.

 

Salga Péter szerint a magyar Szabadidősport Szövetség küldetése nem az, hogy minél nagyobb rendezvényt bonyolítson le.

„Szeretnénk, ha minél többen megtapasztalnák a különféle mozgások okozta örömet, és reméljük, hogy ehhez majd a mindennapokban is ragaszkodik majd az, aki egyszer belekóstolt ebbe az egészbe. Számításaink szerint körülbelül 800 ezren sportolnak a Kihívás Napján” – mondja a Magyar Szabadidősport Szövetség főtitkára.

 

A Kihívás Napját 1991 óta rendezik meg. Az országos verseny koordinációját, irányítását a szabadidősport világszervezetétől, a Trim and Fitness International Sport for All Association-től (TAFISA) kapott felhatalmazás alapján a Magyar Szabadidősport Szövetség, míg a települési rendezvények szervezését és lebonyolítását a versenykiírás alapján helyi partnereink - általában az önkormányzatok - végzik.

Ebben a programban eddig 1580 falu és város - a magyar települések 50 %-a vett részt. Az esemény folyamatosan részét képezte a sportfőhatóság "Mozdulj Magyarország" rendezvénysorozatának. A vetélkedés lényege, hogy a benevezett településeken zajlik a verseny, a résztvevőknek nem kell utazniuk, ez adja népszerűségét. A résztvevők száma évente megközelíti az 1 millió főt, s ezzel ez az egyik legjelentősebb hazai szabadidősport rendezvény. 

0 Tovább

Magyar aranyérem Brnóban!

Brnóban megkezdődött a magyar tekézők – remélhetően a felnőtt egyéni világbajnokság végéig tartó – sikersorozata. Eddig az U18-as vegyespárosunk szerzett aranyat.    

VK-t nyertek a magyarok! A tekézők Brnóban zajló U18 Világkupáján aranyérmes lett a Tóth Katalin, Brancsek János duó. A mieink a párosok versenyében lettek elsők.

Brnóban közben megkezdődött az U23-as korosztály csapat-világbajnoksága. Brancseknek és Tóthnak nincs sok ideje a regenerálódásra, hiszen mindketten tagjai a válogatottnak. A felnőtt egyéni világbajnokság 18-án kezdődik, ugyancsak Brnóban.

Tóth Katalin és Brancsek János egyébként egyéniben is döntőzött az U18-as VK-n. Tóth 565 fával 5., míg Brancsek 574 fával 6. lett.

Az U23-as keret:

Keret: nők: Tóth Katalin, Sajermann Nóra, Soltész Kata, Tóth Dorottya, Nagy Beatrix, Fekete Ágnes, Hegedűs Anita
férfiak: Brancsek János, Pintér Károly, Babos Tamás, Móricz Zoltán, Bíró Patrik, Tóth Áron, Horváth Péter

0 Tovább

Táncsport - Újabb magyar érmek

A magyar versenytáncosok ezúttal is jól szerepeltek. Olaszországban két standard ezüstöt, Oroszországban pedig egy rock and rollos aranyérmet szereztek a mieink.

Standardpárosaink Riminiben jeleskedtek. A Világjátékok-résztvevő László Csaba-Páli Viktória kettős a profik mezőnyében ezüstérmes lett, Balogh Csongor és Szabó Anita a senior kategóriában lett második. A László-Páli duónak ez volt az első profi nemzetközi versenye.

A táncsportosoknál az akrobatikus rock and rollosok is remekeltek. Idén az oroszországi Kalinyingrád adott otthont a serdülő, junior és felnőtt páros Európa-bajnokságnak. A kontinensbajnokságon a junior párosok között a Király Ádám, Czetl Fanni győzött.

 

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum