Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Krajcsák a magyar bajnokságra koncentrál

Krajcsák Márk lábadozik. Magyarország elsőszámú fallabdázója az év első versenyén szenvedett izomszakadást, a magyar bajnokságon térhet vissza.

A sérülés miatt a kétszeres Világjátékok-résztvevő nem tudott elindulni a betervezett washingtoni, New York-i, atlantai és stockholmi tornákon. „Már megkezdtem a rehabilitációt, remélhetőleg hamarosan a squash-edzések következnek. Az idei első versenyemen – Budapesten – a combhajlító izmom szakadt el részlegesen” – mondta Krajcsák. „Most, hogy kihagytam az év elejét, úgy néz ki, hogy a magyar bajnokságon térhetek vissza. A február 23-án kezdődő ob-ra bízom benne, hogy jó erőben leszek” – bizakodott a fallabdás.

Krajcsák Márk 2005-ben Duisburgban és 2009-ben Tajvanon is részt vett a Világjátékokon. Mindkétszer 9. lett. A fallabdázóknál később derül ki, hogy kik szereznek kvótát a júliusban kezdődő kolumbiai Világjátékokra. 

0 Tovább

Együtt a gyermekekért!

Megunt, de még jó állapotú, vagy újonnan erre a célra vásárolt játékok felajánlásával a kaposváriak hatalmas örömet szereznének a kórház kis lakóinak. Az összegyűlt adományoknak a Team méltán híres és jellegzetes, sárga-fekete Mitsubishi Lancer Evo VI-os versenyautója biztosítja majd a helyet, melyet mindkét nap megtalálnak majd a felajánlók a bevásárlóközpont területén.
Február 8-án, pénteken az Ady Endre utcai Szigetvári Takarékszövetkezet új fiókjának megnyitóján lesz megtalálható a „gépsárkány”, szombaton pedig a bevásárlóközpont színpadja mellett fog leparkolni a Mitsubishi.

Természetesen a csapat tagjai sem hálátlanok. Minden adakozót egy-egy Rally Café magazinnal ajándékoznak meg a szervezők. Emellett az érdeklődőknek lehetőségük nyílik majd arra is, hogy megismerkedhessenek a Maricsek Racing Team versenyzőivel, munkatársaival, autogramokat gyűjthessenek be tőlük, és kifaggathassák őket a rally nyújtotta életérzésről.

A játékok mellett egyéb felajánlásokat (bébiétel, pelenka, stb.) is szívesen várnak a kórház dolgozói. Dr. Kósa Lajos, a Csecsemő- és Gyermekosztály főorvosa elmondta, hogy terveik között szerepel egy rehabilitációs szoba kialakítása, ahol gyógypedagógusok tudnának foglalkozni a kis betegekkel. A szoba kialakításához azonban több berendezésre (polcok, kisebb szekrények, szőnyegek, stb.) is szükség lenne. Az ilyen típusú, illetve az ország többi részéről érkező felajánlásokat előre lehet jelezni a jotekonysag@maricsekteam.hu e-mail címen, vagy az osztály címére (Kaposi Mór Oktató Kórház, Csecsemő- és Gyermekosztály, 7400 Kaposvár, Tallián Gy. u. 20-32.) is el lehet juttatni, az „Együtt a gyerekekért!” jeligével ellátva.

Az akció alatt összegyűjtött játékokat a Maricsek Racing Team versenyzői személyesen fogják eljuttatni a kicsiknek a február 11-ei hét elején. Tegyünk együtt azért, hogy a kórház falai között is a legszebb dallam, a gyermekkacaj csendüljön fel a legtöbbször!

Csatlakozz a Facebook eseményünkhöz ITT!

Bővebb információk:

Horváth Judit, Sajtófőnök – 30/533-9099
Szijártó Anikó – 30/522-4151
0 Tovább

Tíztánc: Bajnokavatás előtt

Megkezdődik a nagyüzem a táncsportosoknál, az előttünk álló hétvégén ugyanis lebonyolítják az első idei magyar bajnokságot. A Folyondár Vasas Tánc- és Sportközpontban szombaton az ország legjobb tíztáncosai lépnek parkettre.

A Magyar TáncSport Szakszövetség (MTáSz) keddi sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a magyar bajnoki cím elnyerésén túl arról is dönt a bajnokság, hogy kik képviselhetik hazánkat a világ- és Európa-bajnokságokon. A bajnokság után az MTáSz nagyszabású díjátadó gálát tart, ahol átadják a tavalyi bajnoki sorozat győzteseinek járó elismeréseket.

A gálán Magyarország legjobb táncosai is fellépnek, majd egy bállal zárul a táncbajnokságok első versenynapja. „Külföldön nagyszerűen működik az a modell, hogy a nagy versenyek után a közönséget is megtáncoltatják, azaz a hivatalos műsort követően szabad a parkett! Bízunk benne, hogy Budapesten is sokan tánccipőt húznak” – mondta Inotai Csaba, a magyar bajnokság egyik szervezője.

A latin és standard magyar bajnokságig február közepéig kell várni. Ezeket a versenyeket február 16-án és 17-én bonyolítják le.

Bővebb információk: http://www.tancsportmb.com/

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum