Egy csapat, amely nem ma kezdte! Egy csapat, amelynek fontos a sport! Amely életében kiemelt szerepet játszik a segítségnyújtás! Ez az [origo], amely nekivág a maratonnak.

 

Az október 7-i Spar Budapest Maratonon olyanok is futócipőt húznak a csapatban, akiknek nem elsősorban a futás jut eszükbe, ha sportról hallanak, az ok egyszerű: SEGÍTENI AKARNAK. Az [origo] is tagja az Élménykülönítmény Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági futóközösségének, amely a súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre Magyarországon. Közös segítségnyújtásra hívjuk a barátainkat, hozzátartozóinkat, munkatársainkat: jelképesen örökbe lehet fogadni az előttünk álló kilométereket.

A Futarest és a Nevenincs Hajrázók csapata arra kér mindenkit – akinek módjában áll –, hogy egyszer egy évben egy kávézás, egy üdítőzés, egy sütizés, egy kiadós vacsora, vagy egy mozi helyett támogassa a futásukat, ezzel a beteg gyerekek táboroztatását.

 A Futarest csapata: Bányai Zsolt, Bányász Árpád, Déri Zsófia, Feldhoffer Tímea, Gebri Ákos, Tókos Lóránt.

A Nevenincs Hajrázók csapata: Bende Zsófia, Diviánszky Marietta, Fábián Tamás, Kirády Attila, Kovács Eszter.

Itt támogathatja a futókat: 

Futarest http://www.elmenykulonitmeny.hu/futarest

Nevenincs Hajrázók http://www.elmenykulonitmeny.hu/nevenincs.hajrazok

KÖSZÖNJÜK!

Idézet az Élménykülönítmény honlapjáról: „A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen, fáradtan, és egy sokkal vidámabb, egészségesebb, élményekkel telibb gyerek jön ki” – Peti, 15 éves, daganatos beteg táborozó.