Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szilágyi Áron, Kammerer Zoltán és Marosi Ádám ott lesz a Millenárison

Több ezer hölgy, valamint több londoni olimpiai bajnok részvételével vasárnap ismét megrendezik a XIV. Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivált.

A Magyar Szabadidősport Szövetség tájékoztatása szerint – többek között – a vívó olimpiai bajnok Szilágyi Áron, a londoni játékokon ezüstérmet szerző kajakos Kammerer Zoltán (kajak), valamint az olimpiai bronzérmes öttusázó Marosi Ádám (öttusa) is ott lesz a budapesti Millenáris Parkban. Az eseményen való részvétel díjmentes, és délelőtt 10-órától 17 óráig tart.

A hagyományos sportágakon és mozgásformákon túl a hölgyek az Xbox 360 Kinect mozgásérzékelős sportjátékait is kipróbálhatják.

Az idei mozgásfesztivál jelmondata: Sportolj párban!

Ezért szólj a barátnődnek, anyukádnak, nővérednek, leányodnak, menyednek, kolléganődnek... és gyertek el a fesztiválra, "sportoljatok párban"!   

Fotó: DigiSport

0 Tovább

Tekesport - 9000 euró talál gazdára Zalaegerszegen

Ilyen még nem volt! Szombaton megrendezik a World Tour Classic (WTC) pénzdíjas tekeverseny magyarországi viadalát.

A zalaegerszegi nemzetközi versenyen 10 ország 48 férfi tekése lép pályára. Ebben a sportágban ez az első pénzdíjas sorozat, a legjobbak között 9000 eurót osztanak szét.

A mezőnyben a világ legjobbjait találhatjuk, köztük 15 magyarnak szurkolhat a zalaegerszegi közönség. A sorozat első állomását a horvátországi Varasdon bonyolították le, ott Kiss Norbert aranyérmet, Nemes Attila pedig ezüstérmet szerzett.

A szeptember 1-i zalaegerszegi verseny után a sorozat idei utolsó viadalát decemberben, az ausztriai Ritzing ad otthont.

0 Tovább

Sikerült a világbajnok átállása

Kanyó Dénes két érmet szerzett a lignanói uszonyos és búvárúszó Európa-bajnokságon. A Világjátékok-érmes, világrekorder Olaszországban a 400 méteres uszonyos felszíni kategóriában ezüstérmes lett az olasz Stefano Figini mögött úgy, hogy másodikként jobban úszott, mint az addig érvényben lévő világcsúcs, a 200 méteren pedig harmadikként zárt új országos csúccsal.

„A tavalyi hódmezővásárhelyi világbajnokság után az edzéseimet már a 2013-as Világjátékok jegyében végeztem. Azaz, a búvárszámokról át kellett állnom a felszíni versenyszámokra, és az Eb-n elért eredményeim azt mutatják, hogy sikerült.” – mondta Kanyó.

Egyre jobban élvezem az edzéseket. Az Eb megerősített abban a hitemben, hogy jó úton járok, és egyszerűen imádom ezt a sportágat” – tette hozzá lelkesen a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub multifunkcionális alakja. Kanyó Dénes ugyanis a szegedi egyesület versenyzője, edzője és elnöke is egyben.

 

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum