Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világbajnok győzött a diákolimpia fináléjában

Kaposvári és kazincbarcikai sikerrel ért véget a tekézőknél a diákolimpia döntője.

A Ferencváros pályáján megrendezett fináléban a lányoknál serdülő világbajnok Tóth Dorottya (Táncsics Mihály Gimnázium Kaposvár), a fiúknál pedig Csínyi Gábor (Surányi Endre Gimnázium) lett első.

A B-osztályban Kiss Viktor és Tóth Bernadett végzett az élen.

 Tóth Dorottya

Teke diákolimpia, döntő

Az érmesek:

 Fiúk

  1. Csínyi Gábor
  2. Erdész Ákos
  3. Kovács Tamás

Lányok

  1. Tóth Dorottya
  2. Hegedűs Anita
  3. Nagy Beatrix

 

Magyar Bowling és Teke Szövetség Sajtóosztály

0 Tovább

Már csak egy hónap van hátra a világbajnoki címmeccsig

Egy hónap múlva világbajnoki címmeccsen lép kötelek közé Balzsay Károly. A magyar profi ökölvívó világbajnok a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú övét védheti meg klubtársa, a német Dimitri Sartison ellen. A schwerini gálára az Universum Box Promotion magyarja egy kőkemény lengyelországi alapozással készült, és jelenleg Hamburgban edz. Németországba kiutazott a családja is, így nem csoda, hogy egyre jobb formában van.

„Ezen a héten befejeződik a felkészülés erőnléti és kondíciós szakasza” – kezdte Balzsay. Mostantól több szakmai munkát végzek, kevesebb lesz a fizikai terhelés. A következő héten kezdem a kesztyűs edzéseket, amit nagyon jó formában várok. Két tesztfutáson vagyok túl, és elég biztatóak az eredmények” – nyilatkozta az ElberTeam Médiának a világbajnok.

„Kareszt remélhetőleg továbbra sem hátráltatja semmilyen sérülés. Úgy érezzük, hogy az április 21-én esedékes összecsapásra százszázalékosan fel tud majd készülni, és a ringben nem lesz kérdés, hogy ki a jobb” – fejtette ki rövid véleményét a címmeccsel kapcsolatban dr. Elbert Gábor, Balzsay menedzsere.

A magyar világbajnok még három és fél hétig lesz Hamburgban, a meccs előtt öt nappal utazik a gála helyszínére, Schwerinbe.

ElberTeam Média

0 Tovább

Táncsport - Tóth Orsiék megszerezték első ranglista-győzelmüket

A magyar bajnoki ezüstérmes páros nyerte az év első latin ranglistaversenyét. A Hajdúböszörményben megrendezett viadalon Stefano Vidoni és Tóth Orsolya győzött, megelőzve a Nagymihály Balázs, Szalai Ágnes, valamint a Kovács László, Kelemen Erika párosokat. A ranglistán nem indult a magyar bajnok Andrea Silvestri és Váradi Martina.

A Vidoni-Tóth duónak ez volt az első magyar ranglista-győzelme. A Pro-Art és a Szilver vegyespárosát először tavaly láthatta a közönség a Hajdú Kupán, akkor ezüstérmet szereztek, jelenleg ott vannak a TOP 100-ban a világranglistán, és a 63. helyet foglalják el.

A döntő végeredménye

1. Stefano Vidoni, Tóth Orsolya

2. Nagymihály Balázs, Szalai Ágnes

3. Kovács László, Kelemen Erika

4. Süttő Roland, Tombácz Anikó

5. Bódi Ferenc, Gyurits Diána

6. Turcsány Gergely, Bendó Csilla

Fotó: Vörös Nándor

 

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum