Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagy Tímea: a legnehezebb elkezdeni vagy újrakezdeni a mozgást

Szeptember 4-én mindenki megtalálja a neki megfelelő mozgásformákat – állítja Nagy Tímea, a 13. Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztiválról. A kétszeres olimpiai bajnok magyar párbajtőrvívó ugyan már abbahagyta a versenysportot, de a sportos életformával nem hagyott fel, így ő biztosan ott lesz a Millenáris Parkban megrendezendő eseményen, amelyet a Magyar Szabadidősport Szövetség szervez.


Tisztában vagyok azzal, milyen nehéz elkezdeni - vagy újrakezdeni - és rendszeresíteni az ember életében azt, hogy hetente többször szakítson időt a mozgásra. Amikor abbahagytam a versenysportot, én is megküzdöttem ezzel a nehézséggel, de most már mindennap sportolok. A mozgásfesztiválon rengeteg sportolási lehetőségbe bele lehet kóstolni, ezért tartom hasznosnak ezt a rendezvényt, ahova a gyerekeimet is elviszem – mondta Nagy Tímea.


A szeptember 4-i mozgásfesztivál fővédnöke Monspart Sarolta, a Nemzeti Szabadidősport Szövetség elnöke, a népszerű vendégek között pedig találkozhatunk Nagy Tímeával és Bánhidi Petrával, aki kétszer nyert argentintangó-világbajnokságot.

Magyar Szabadidősport Szövetség

0 Tovább

Női mozgásfesztivál Nagy Tímeával és Bánhidi Petrával

Szeptember első hétvégéjén a Magyar Szabadidősport Szövetség (MSzSz) ismét megrendezi a Coca-Cola Testébresztő Női Mozgásfesztivált, amely idén a tizenharmadik lesz. Budapesten a Millenáris Park ad otthont a rendezvénynek, ahol több, mint 75 mozgásformát és sporteszközt próbálhatnak ki a hölgyek teljesen ingyen.


A fesztivál fővédnöke Monspart Sarolta, a Nemzeti Szabadidősport Szövetség (NSzSz) elnöke, a népszerű vendégek között pedig megtaláljuk Nagy Tímea olimpiai bajnok vívót, és Bánhidi Petra kétszeres argentin tangó világbajnokot is.
Monspart Sarolta szerint mindig a nőnél van az egészséges életmódra való nevelés karmesteri pálcája, ezért fontos, hogy a Női Mozgásfesztiválhoz hasonló rendezvényeken hívják fel a hölgyek figyelmét a rendszeres sportolásra.
„Az egy makacs tény, hogy a férfiak általában hamarabb meghalnak. Magyarországon – beleértve a világháborúk utáni időszakokat is – soha nem volt annyi özvegyasszony, mint most. Mi nők, ha az egész családot egészséges, testedzésben gazdag életmódra neveljük, sokat tehetünk e rémisztő statisztika javításán is” – mondta a sportvezető.
A szervezők szeptember 4-én 10-től 17 óráig várják a mozogni vágyókat a Millenáris Parkban.

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum