Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elismerés a Juventusnak!

Sportos elismerésben részesült a 25 éves Juventus Rádió. A SportBánya ugyanis a Telesport szerkesztősége, Index és a Heves Megyei Hírlap mellett vehetett át médiadíjat a Magyar Paralimpiai Bizottságtól.

 

A Magyar Parlimpiai Bizottság a hagyományoknak megfelelően – mint minden páros évben – médiadíjakat adományozott az évzáró közgyűlésén. Rádiós kategóriában elismerésben részesült a Juventus 103.9-en hétfő esténként hallható SportBánya című műsora. A díjat a SportBánya szerkesztő-műsorvezetője, Bányász Árpád vette át.

Televíziós kategóriában az MTVA Telesport szerkesztőségét díjazták, míg internetes az internetes szerkesztőségek közül az Index kapott médiadíjat. A nyomtatott sajtó kategóriában a Heves Megyei Hírlap vehette át 2014-ben az elismerést.

http://www.juventus.hu/sportbanya/ 

0 Tovább

Okleveles lett a Juventus rádió futást népszerűsítő riportja

A 25 éves Juventus rádió munkatársát is díjazták a Sportújságírás Világnapján. Budapesten tartották meg a Magyar Sportújságíró Szövetség (MSÚSZ) szervezésében azt a díjátadó ünnepséget, amelyen Bányász Árpád, a Juventus rádió 103.9-en hallható SportBánya szerkesztő-műsorvezetője átvehette az MSÚSZ Nívódíj, elektronikus sajtó kategória második helyezettjének járó oklevelét.

Bányász Árpád a Mert futni jó! című riportjáért kapta az elismerést. A 2014-es Telekom Vivicittáról készült összeállítással a sportriporter célja a futás és az egészséges életmód népszerűsítése volt.

A kategória győztese Fejér Balázs (Lánchíd Rádió) lett a Fűzy Andrásról, a Győri Kosárlabda Klub elnökéről, a tavaly autóbalesetben elhunyt Fűzy Ákos edző unokatestvéréről készített portréjával. Harmadik Kalapos Mihály (MTVA) Arcvonások – Pásztory Dóráról készített anyaga lett. Különdíjat kapott Pecsuvácz Péter (Pecsu Press) televíziós összefoglalója az áprilisi kempo-világbajnokságról. 

 

Hanganyag itt található: Mert futni jó!

0 Tovább

Katarban tér vissza Kis Viktória

Kis Viktória elindul az Ázsia-bajnokság katari versenyén, a gyorsasági motoros szakág egyik legtehetségesebb magyar női versenyzője a 600 köbcentis kategóriában pattan majd egy 2005-ös évjáratú Yamaha R6-osra.

 

"Új pálya, új kategória, új motor, lesz néhány tényező, amit meg kell szoknom" - kezdte a Juventus rádióSportBánya című műsorában a szőke szépség, aki férfiakkal fog versenyezni. Kis Viktória elmondta, hogy másfél éve nem ült motoron, nem is edzett, így az a célja, hogy minél előbb visszarázódjon. Márciusban és májusban ismét Katarban fog versenyezni, áprilisban pedig indul a hatfordulós magyar bajnokságon.

 

Kis Viktória négy évvel idősebb bátyja miatt kezdett el motorozni, az adrenalin és a szabadságérzet miatt pedig azóta is rabja a sportágnak. "Közlekedni maximum robogóval szoktam, nagymotorral nem, azt veszélyesnek tartom. Az a baj, hogy az ember nem nagyon tudja betartani a határokat, vagy legalábbis nekem elmegy az eszem, ha motorra ülök" - mesélte Kis.

 

(Magyar Olimpiai Bizottság, nem olimpiai sportágakért felelős tagozat)

0 Tovább

Rózsa György optimista

Hölgyek, urak! Hétfő este Bende Adriennel és Marenec Fruzsinával autóztunk, Dr. Elbert Gáborral és Dajka Balázzsal átbeszéltük, hogy milyen foci-vb-t láthatunk jövőre.

Kiderült, hogy a magyar televíziózás ikonja, Rózsa György, optimista a tornasport jövőjét illetően, valamint sokat beszéltünk a WTF-taekwondóról Patakfalvy Miklóssal és Tóth Balázzsal. Az adás meghallgatható a http://www.juventus.hu/sportbanya oldalon.

Ez volt a Sportbánya legutóbbi műsora…Bányász Árpáddal.

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum