Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Paksi delegáció a Harmadik Félidőben

Villámrajtot vett az MVM-Paks labdarúgócsapata az OTP Bank Ligában. Csertői Aurél együttese a sikeresen megvívott első fordulós összecsapás után (Paks-Győr 2-0) a 2. fordulóban Nyíregyházáról hozta el a három pontot úgy, hogy 3-0-ra megnyerte az újonc elleni összecsapást. A paksiak így két forduló után a második-harmadik helyről várhatják a folytatást. Az idei rajt után nem csoda, hogy dr. Elbert Gábor, és Heffler Tibor csapatkapitány meghívást kapott a Sport 1 Harmadik Félidő című műsorába.

Heffler Tibor elmondta: sokan gondolhatnák azt, hogy könnyű volt a 2. forduló paksi meccse, de ezért nagyon keményen meg kellett dolgozni. „Látszik a csapaton, hogy erőt kapott a rajttól, várjuk a következő kihívásokat” – mondta a Sport 1 műsorában Heffler.

Molnár Mátyás műsorvezető kérdésére dr. Elbert Gábor kifejtette, hogy ő visszatérő segítő a paksi együttesnél. „Legutóbb az Európa Ligában segítettem a paksiaknak, most is örömmel teszem. Ennél a klubnál mindig jellemző volt az, hogy az öltözőben, a lelátón és a klubházban mindenki egyet akar” – mondta a korábbi szakállamtitkár, aki többek között dolgozott a Magyar Labdarúgó Szövetség főtitkáraként is.

Várhidi Péter, korábbi szövetségi kapitány, aki a SportTV szakkommentátora, úgy gondolja, hogy az MVM Paks együttesénél megtalálták az alaphangot. „Csertői Aurél révén megvan a kellő harcmodor a paksiaknál, és az ez az előző bajnokság hajrájában is kiderült” – elemezte a szakember a paksiak csapatjátékát. A Paks a következő fordulóban az MTK együttesét fogadja majd. Az összecsapást augusztus 8-án, 19 órától rendezik meg Pakson.

 

0 Tovább

Régi árak és családi bérlet Pakson

A tavasszal az OTP Labdarúgó Ligában vitézkedő paksiak is megkezdik a bérletárusítást. Jó hír a szurkolóknak, hogy az MVM Paks hazai összecsapásait a bérletesek múlt szezonbeli árakért tekinthetik meg. Külön érdekesség, hogy speciális, négy főre szóló családi bérlet is kapható lesz július 14-től.

A bérletek az immáron három friss válogatottal (Fiola Attila, Heffler Tibor, Szabó János) is büszkélkedő zöld-fehérek mérkőzéseire és valamennyi hazai bajnoki, Magyar Kupa és Liga Kupa meccsre érvényesek.

A paksiak az elmúlt szezon utolsó 6 fordulójában hatalmasat hajrázva, 13 pontot szerezve végül a pontvadászat 11. helyén zártak.

A bérletárusítással kapcsolatos infók bővebben itt olvashatók.

 

(PaksiFoci - Hírek)

 

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum