Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Portisch áriázott - Knoch Viktor következik - VIDEÓ

Újabb kiválóság volt az „Amiről még nem meséltem…” sorozat vendége a Pesti Magyar Színházban. Dr. Elbert Gábor kérdéseire ezúttal Portisch Lajos válaszolt.

A Nemzet Sportolója címmel kitüntetett magyar sakkozó, nemzetközi nagymester, sakkolimpiai bajnok azonban ezúttal nem csupán prózában nyilvánult meg a színpadon, hanem többek között opera áriákat is énekelt. A 80 éves sportlegenda gyerekkoráról, versenyzői karrierjéről is beszélt az áriák mellett.

Az “Amiről még nem meséltem…” sorozat rangos műsorrá nőtte ki magát az elmúlt színházi évadokban. Portisch Lajos volt az előadás-sorozat 17. vendége. Korábban Balzsay Károly, Hegedűs Csaba, Kammerer Zoltán, Igaly Diána, Vajda Attila, Szuper Levente, Törökgyörgy Melinda, Jakabfi Zsanett, Imre Géza, Magyar Zoltán, Sors Tamás, Gergely István, Martinek János, Dr. Gyarmati Andrea, Balczó András és Wichmann Tamás volt Dr. Elbert Gábor vendége.

A sorozat március 26-án folytatódik a Pesti Magyar Színházban, ahol az olimpiai bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó, Knoch Viktor lép színpadra.

0 Tovább

Sztorizott és gitározott Wichmann Tamás a Magyar Színházban – videó

Folytatódott az “Amiről még nem meséltem…” sorozat a Pesti Magyar Színházban. A 16. est vendége Wichmann Tamás volt.

A legendával Dr. Elbert Gábor beszélgetett, és kiderült, hogy a kilencszeres kenuvilágbajnok – aki háromszor nyert Európa-bajnoki aranyat, olimpián pedig kétszer szerzett ezüstérmet és egyszer bronzérmet – jól érzi magát a színpadon.

Az “Amiről még nem meséltem…” sorozat az elmúlt években komoly elismerést vívott ki magának sportos berkekben. Korábban Balzsay Károly, Hegedűs Csaba, Kammerer Zoltán, Igaly Diána, Vajda Attila, Szuper Levente, Törökgyörgy Melinda, Jakabfi Zsanett, Imre Géza, Magyar Zoltán, Sors Tamás, Gergely István, Martinek János, Dr. Gyarmati Andrea és Balczó András volt Dr. Elbert Gábor vendége. A sorozat február 26-án folytatódik a Pesti Magyar Színházban.

0 Tovább

Elbert a DigiSporton

Politikai oka lehet a pécsi klubvezető kirúgásának - Menesztette a pécsi könyvcézár, Matyi Dezső futballklub-tulajdonos a PMFC-MATIAS cégvezetőjét, Elbert Gábor korábbi sportállamtitkárt, MLSZ-főtitkárt: állítólag politikailag kínos volt a jelenléte, megosztó volt Pécsett és a szövetségben sem kedvelték. A csapat a 12. helyen zárta a 2012/2013-as bajnoki idényt, jelenleg pedig 11. a tabellán. A nyáron távozó menedzser a mecseki válás részleteiről beszélt a Reggeli Startban. 

0 Tovább

Sportos Elmék – Borbély, Balzsay, S. Kovács és Elbert a profi sportról

Dr. Borbély Zoltán, a Magyar Labdarúgó Szövetség jogi és sajtó irodájának vezetője lesz a Sportos Elmék következő vendége a Hatos Csatornán. A volt ügyésszel – aki ökölvívó szakkommentátorként is tevékenykedett – május 10-én 19 órától a műsor vendéglátói, Balzsay Károly profi ökölvívó világbajnok és S. Kovács Ádám Világjátékok-győztes karatés beszélgetnek. A műsor egyik központi témája lesz Balzsay Károly címvédése, valamint a professzionális sport üzleti jellegét taglalják a szakértő vendégek dr. Elbert Gábor műsorvezető társaságában.A Sportos Elmék egy olyan baráti közösség, amely fiatal élsportolókat, vagy pályafutásukat nem rég befejező élsportolókat tömörít. A tagok valamennyien diplomákkal és nyelvtudással rendelkeznek. Mindannyian a sportpályán kívül is sikeresek és hitelesek. A műsor betekintést enged a kulisszák mögé, anélkül, hogy az öltözői titkokat kifecsegné. Olyan témákról beszélnek őszintén a Sportos Elmék és vendégeik, amelyek máshol aligha kerülnek így szóba, s különösen nem hallható a valóság a szereplők, résztvevők szájából, hitelesen.

Az adás a neten is nézhető: www.hatoscsatorna.hu

0 Tovább

sportbanyaszat

blogavatar

Sokkal több érték, és érdekes sztori van a sportban, mint ami elsőre látszik. Isten hozott a 2-es tárnában!

Kedvencek

NemOlimpiaiSportok NemOlimpiaiSportok

Ezen az oldalon a nem olimpiai sportágak híreit olvashatják. Ha infót szeret...

Közösségben az Egészségért Közösségben az Egészségért

Egy jó közösségben minden egyszerűbb, a sport és céljaid elérése egyar...

Feedek

Feedek

Archívum