A fog-, és vállfájás már a múlté, a lólengés kétszeres világbajnoka maximálisan hisz az elvégzett munkában. Berki Krisztián a tornász különítmény tagjaként július 21-én repül Londonba, addig még – ugyanúgy, ahogy eddig – komoly, precíz munkát végez edzőjével, Kovács Istvánnal.

„Az edzéseimnek vannak olyan fázisai, amikor csak teljes gyakorlatotokat végzek egymás után, ezekre százalékos értékelést kapok az edzőmtől, de gyakorlatrészleteket is tökéletesítjük folyamatosan” – árulta el Berki Krisztián.„Egyetlen ’halvány’ hibát sem hagy szó nélkül az edzőm. A legapróbb hibalehetőségeket is végigbeszéljük. Igyekszünk minden lehetséges körülményre felkészülni” – tette hozzá a világbajnok.

Kovács István szerint minden az előre megírt kotta szerint zajlik. „Olimpikonjaink kiegyensúlyozottak, és teljes erőbedobással edzenek. A kánikulában kaptunk ventilátorokat, amelyek sokat segítettek abban, hogy a rekkenő hőség miatt ne kelljen edzést kihagynunk. Jó, hogy már fellélegezhetünk” – mondta a világbajnok edzője. (fotó: http://ferfitorna.hu)