Bárdosi Sándor és Hajnal Tamás együtt hangolódott a 33. Forma-1-es Magyar Nagydíjra. Az olimpiai ezüstérmes birkózó és az 59-szeres válogatott futballista Wéber Gábor autóversenyző és televíziós szakkommentátor társaságában szimulátorozott a budapesti Andrássy úton található TagHeuer Butikban, amelyet most nyitottak újra.

autósport

Bárdosi és Hajnal a nürburgringi pályán koptatták a képzeletbeli aszfaltot. „Vérbeli sportemberekről van szó, így mindkettőjüknél azonnal lehetett érezni a versenyszellemet. Jó volt látni, hogy mindketten a végső győzelemre hajtottak” – összegzett a szimulátorozás után Wéber Gábor.

Hajnal Tamás elmondta, hogy a németországi légióskodás során szeretett bele a Forma-1-be. „Amíg versenyzett és Michael Schumacher rajongó voltam. Annak idején Dortmundban volt szerencsém Forma-1-es autóban is ülni. Érdekes világ. A Forma-1-es Magyar Nagydíj alkalmából jó volt beülni egy szimulátorba” – mondta Hajnal Tamás.

Bárdosi Sándor a Forma-1-es Magyar Nagydíjnál jobban már csak az idei birkózó-világbajnokságot várja jobban. „Persze, hogy nagyon várom azt, hogy a világ legjobb birkózói Budapesten lépjenek szőnyegre. Ez októberben lesz, de szerintem minden sportembert megérint minden hazai rendezésű nagy nemzetközi világverseny is. Ilyen a Forma-1-es Magyar Nagydíj is. Az év ezen időszakában jobban figyelem, hogy mi történik az F1-es pályákon” – jelentette ki Bárdosi Sándor.

autósport