A Balaton legnagyobb retrobulijával várja az I Love Retro stábja a partizni vágyókat augusztus 5. és 7. között Balatonfűzfőn. A gyönyörű környezetben, közvetlenül a tó partján sorra kerülő esemény első napján, pénteken jól ismert sztár DJ-k szórakoztatják a közönséget, fellép DJ Quicksilver, a Three Drives, Sterbinszky, DJM és Newl.

Miután másnap mindenkinek sikerül a torkát és a lábát is újra „üzemképes” állapotba hozni, már indulhat is egy igazán fergeteges buli! Estétől egészen hajnalig ugyanis tényleg nem lesz megállás: fellép Haddaway, a Kozmix, az UFO, a nagy visszatérő, Krisz Rudi, a Groovehouse, Mr. Rick, az Animal Cannibals, a Spytheghost, a Desperado, Dj Dominique, valamint Erős & Spigiboy.

A vasárnap is pazarnak ígérkezik, ekkor Zoltán Erika, Kefir, Csordás Tibi és a Magyarországon eddig még soha koncertet nem adó „Lambada-zenekar”, a Kaoma gondoskodik a jó hangulatról.

A jegyvásárlásnál két dolgot is érdemes megfontolni: egyrészt elővételben igen kedvezően lehet belépőhöz jutni, másrészt a háromnapos bérlettel is komoly megtakarítást érhetünk el. Részletek az iloveretro.hu oldalon.