Minden eddiginél színvonalasabb program vár a retró szerelmeseire a szegedi Deja Vu Fesztiválon. A Postás Sportpályán megrendezésre kerülő eseményen június 4-7-ig bulizhatnak az érdeklődők a 80-as, 90-es évek hazai és külföldi sztárjainak koncertjein.

7-én, csütörtökön a svájci legenda, DJ Bobo igyekszik megmozgatni a résztvevőket, hozzá csatlakozik a Unique, illetve a retropartik örökifjú lemezlovasa, DJ Dominique is.

Pénteken Csordás Tibi és Kefír „párbaja” vezeti fel a programot, őket a Neoton Família, a közelmúltban újjáalakult Shygys, az Animal Cannibals, az UFO és Sterbinszky követi.

Szombaton jön az FLM, DJ Náksi, a Hooligans, a 20 éves Kozmix, Alice Deejay és ha nem is Ibizáról, de érkezik a Vengaboys is, vagyis a fergeteges buli ekkor is garantált.

Vasárnapra is maradnak érdekességek, a Riska Családi napon ráadásul ingyenes a részvétel. Rubint Rékáé lesz a bemelegítés, a sportos nyitány után a legkisebbeknek kedveskedik az Alma Együttes, majd a fáradhatatlan Korda György-Balázs Klári páros és a Children of Distance után a TNT koncertje zárja a sort.

A belépők május 31-ig kedvezményes, elővételi áron vásárolhatók meg!